برای دریافت فایل این Report ابتدا در پایگاه سیویلیکا عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک نمایید
Authors
Abstract:
قوانین و مقررات متعدد پراکندهای که به طور روزافزونی توسط مجلس، دولت و دیگر نهادهای مقرراتگذار در کشور درحال تولید هستند، آسیبهایی جدی برای نظام قانونگذاری، محسوب می شوند. به همین ترتیب، فعالان اقتصادی نیز متورم بودن و دست وپاگیر بودن قوانین و مقررات را مغایر با محیط باثبات و قابل پیش بینی برای کسب وکار می دانند. فرایند تدوین و تنقیح که پس از حدود گذشت نیم قرن از تصویب قانون در این خصوص در ایران همچنان به انجام نرسیده است و به ویژه تدوین و تصویب «قوانین جامع» موضوعی، می تواند به اغتشاش و پراکندگی نظام حقوقی، نظم و نسق بخشد. اخیرا با انعقاد «تفاهمنامه همکاری قوای سه گانه در زمینه تنقیح قوانین کشور» (در تیرماه ۱۳۹۸)، خوش بینی و امیدواری برای انجام فرایند تدوین و تنقیح قوانین و مقررات کشور، پدید آمده است. در این گزارش، با توضیح مفهومی و توسل به نتایج نظرسنجی ها و ارزیابی های داخلی و بین المللی، نشان داده شده است که فرصت بی نظیری برای تدوین و تصویب «قانون جامع مالیاتی» به عنوان نخستین قانون جامع کشور ایجاد شده است. غنیمت شمردن این فرصت، سوای آنکه می تواند الگویی برای تهیه و تدوین قوانین جامع در دیگر حوزه های قانونی به عنوان دستاورد نهایی فرایند تدوین و تنقیح باشد، منجر به شفافیت و دسترسی بیشتر کسب وکارها به قوانین مالیاتی و درنهایت بهبود نظام مالیاتی و کسب وکار خواهد شد.
Keywords:
Report COI Code
This Report COI Code is . Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1161708/
طرحهای پژوهشی و مطالعاتی کشور
Research Info Management
New Papers
- E-Commerce مزایا و تاثیرات آن در کیفیت کالا
- توانایی های بخش های تحقیق و توسعه و کشش بازارجهانی ادوات فیبر نوری برای برنامه ریزی در مخابرات نوری کشور
- تحقیق و توسعه و رقابت پذیری
- Trends in Soap and Products in the Iranian Market
- توجیه اقتصادی یک طرح تجارت الکترونیکی
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان و الحاقات و اصلاحات بعدی آن
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح ساماندهی معابر مرزی کشور (معابر کولبری و ته لنجی)»
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۹ . صنایع دستی)
- تحلیل شاخص های بازار کار در فصل بهار ۱۳۹۸
- اقتصاد دیجیتال (۳): تحولات بخش کسب وکار و مروری بر تجارب سیاستگذاری در کشورهای مختلف
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.