CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر بازی گونه سازی بر تمایل به پذیرش خدمات الکترونیکی و نگرش به برند (مطالعه موردی: باشگاه مشتریان بانک ملت استان تهران)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر بازی گونه سازی بر تمایل به پذیرش خدمات الکترونیکی و نگرش به برند (مطالعه موردی: باشگاه مشتریان بانک ملت استان تهران)
شناسه ملی مقاله: IAMS17_141
منتشر شده در هفدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

هما درودی - دانشیار گروه مدیریت بازرگانی، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران
محسن بیات - دانشجوی دکترای مدیریت بازرگانی، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران
زهرا بیات - کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران

خلاصه مقاله:
امروزه بازی سازی به یک کار نوظهور و پرشتاب در جهان تجاری تبدیل شده است و سازمان ها هر چه بیشتر فنون بازی و پاداش هایی را برای این سبک فناوری در نظر می گیرند. پژوهش حاضر بررسی تاثیر بازی گونه سازی بر تمایل به پذیرش خدمات الکترونیکی و نگرش به برند بانک ملت است. در این مقاله، روش پژوهش از نوع توصیفی– تحلیلی است. برای گردآوری داده ها از مطالعات میدانی و کتابخانه بهره گرفته شده است. جامعه آماری پژوهش، منطقه یک از مناطق پنجگانه بانک ملت در تهران است و نمونه آماری 381 نفر است که از بین جامعه ای با تعداد 57967 به صورت کاملا تصادفی انتخاب شده است. اطلاعات آماری این پژوهش با استفاده از پرسشنامه «استاندارد بومی شده و محقق ساخته» جمع آوری شده است. برای تحلیل داده ها از روش های آمار توصیفی با کمک نرم افزار SPSS و برای آمار استنباطی از نرم افزار PLS ، استفاده شده است. برای تحلیل نرمال بودن نمونه ها نیز از آزمون کولموگروف اسمیرنوف استفاده شده است. نتایج پژهش نشان می دهد که از 9 فرضیه تعیین شده برای مدل پژوهش، متغیرهای بیرونی سودمندی ادراک شده و سهولت استفاده ادراک شده بر متغیر میانجی تمایل به پذیرش خدمات الکترونیکی تاثیر مثبت و معناداری نداشته و همچنین مولفه درونی لذت استفاده ادراک شده نیز بر نگرش به برند بانک تاثیر مثبت و معناداری ندارد. نتایج تحلیل بقیه فرضیه ها حاکی از معنادار بودن و مثبت ارزیابی شدن روابط بین مولفه ها دارد.

کلمات کلیدی:
بازی گونه سازی، مدل پذیرش فناوری (تم)، تمایل به پذیرش، نگرش به برند

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1162139/