CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ماهنامه تحلیلی انرژی (۲۹) دوره دهم (ویژه تحولات انرژی در منطقه منا (۲)؛ حوزه سرمایه گذاری و انرژی های تجدیدپذیر)

عنوان مقاله: ماهنامه تحلیلی انرژی (۲۹) دوره دهم (ویژه تحولات انرژی در منطقه منا (۲)؛ حوزه سرمایه گذاری و انرژی های تجدیدپذیر)
شناسه ملی مقاله: null
منتشر شده در مرکز پژوهشهای مجلس در سال 1398
مشخصات نویسندگان مقاله:

زهرا جعفری
وحید محمدی
حسین افشین
علی اصغر اژدری
فریدون اسعدی

خلاصه مقاله:

- پیامدهای ناشی از انتشار ویروس کرونا در کنار تضعیف اقتصادی بازار در منطقه اروپا و هند باعث شد تولید ناخالص داخلی مورد انتظار این مناطق در سال ۲۰۲۰ ، ۳ درصد پیش بینی شود. - میزان رشد سالیانه تقاضای نفت در جهان ۹۹ / ۰ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۰ پیش بینی شده که در مقایسه با پیش بینی قبلی ۲ / ۰ میلیون بشکه در روز کمتر در نظر گرفته شده است. - میزان عرضه نفت غیراوپک در سال جاری ۶۰ / ۶۶ میلیون بشکه در روز پیش بینی شده که در مقایسه با پیش بینی قبلی عرضه نفت، افت عرضه در پیش خواهد بود. - سیاست همراهی عربستان و شیل ایالات متحده (دولت ترامپ) نیازمند تداوم سیاست تحریمی برای خارج کردن نفت مخالفان از بازار است. بنابراین تحریم های انرژی ایران و ونزوئلا ازنظر ترامپ و عربستان می بایست ادامه یابد تا منافع نفتی آنها آسیب نبیند. - براساس بررسی های صورت گرفته، بین سال های ۲۰۰۷ و ۲۰۱۷ میلادی، مصرف
برق در منطقه منا به طور متوسط در هر سال ۶ / ۵ درصد افزایش یافته است. این افزایش مصرف برق ناشی از رشد سریع اقتصادی، صنعتی سازی، افزایش سطح درآمدها، نرخ های بالای رشد جمعیت و افزایش شهرنشینی بوده که با قیمت های پایین برق همراه شده است.



کلمات کلیدی:
رشد اقتصادی. برق تجدیدپذیر. عرضه و تقاضای نفت. عربستان. پالایشگاه

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1166084/