پهنه بندی سیلاب با استفاده از مدل هیدرولیکی HEC-RAS و سیستم ساماندهی جغرافیایی GIS مطالعه موردی: قسمتی از رودخانه شهر چای در استان اذربایجان غربی

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,616

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

WRM04_429

تاریخ نمایه سازی: 1 تیر 1390

Abstract:

وقوع سیلابهای باعث ایجاد اثرات منفی درمحیط زیست و عامل تخریب محیط و سازه های اطراف رودخانه و خسارت به ساکنین می گردد از این رو لازم است این مسئله ریشه یابی شده و مدیریت شود اصولا از اساسی ترین گام ها در مدیریت سیلابدشت ها کنترل سیل تعیین حق بیمه سیل و پهنه بندی سیلاب می باشد که دستیابی به این نتایج جز با تحلیل هیدرولیکی میسر نمی باشد هدف ازاین بررسی براورد پهنه سیلاب با دوره بازگشت های مختلف برای یک بازه رودخانه ای می باشد دراین تحقیق رودخانه شهر چای که از شاخه های اصلی شبکه هیدرورگرافی حوضه غربی دریاچه ارومیه و جز ابراهه های طبیعی و دائمی می باشد انتخاب گردیده است بازه مورد مطالعه از این رودخانه نیز به طول حدود 21/935 کیلومتردر محدوده شروع پل سه چشمه تا آخرین نقطه انتهایی بعد از ایستگاه هیدرومتری کشتیبان آخرین نقطه اتصال به دریا واقع شده است. در این بررسی براساس اطلاعات اخذ شده از سازمان آب منطقه ای اذربایجان غربی و تکمیل نواقص موجود در آنها بوسیله نرم افزارهای SMADA,SPSS با استفاده از Arc GIS و HEC-GeoRAS ،HEC-RAS مدلسازی رودخانه و سازه های تقاطعی موجود صورت گرفت و نقشه های پهنه سیل با دوره بازگشت های 5 ، 10 ، 25 ، 50 و 100 سال تهیه شدند.

Authors

ابوالفضل امامی دهخوارقانی

کارشناس ارشد عمران آب دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :