CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

کاربرد نظریه توانش در طراحی خدمات بانکداری کانالهای ترکیبی

عنوان مقاله: کاربرد نظریه توانش در طراحی خدمات بانکداری کانالهای ترکیبی
شناسه ملی مقاله: JR_IMS-9-33_003
منتشر شده در در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

منوچهر زمانی فریزهندی - دانشجوی دکتری، مدیریت فناوری اطلاعات، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران.
پیام حنفی زاده - عضو هیئت علمی، گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران.(نویسنده مسئول مقاله)؛ hanafizadeh@gmail.com
زهره دهدشتی شاهرخ - عضو هیئت علمی، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران.
محمدتقی تقوی فرد - عضو هیئت علمی، گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران.

خلاصه مقاله:
در سالهای اخیر، کانالهای ترکیبی توجه زیادی را به خود جلب کردهاند. طراحی خدمات کانالهای ترکیبی و شناسایی توانشهای کاربران در استفاده از این خدمات، موضوع مهمی برای شاغلین در صنعت بانکی و محققین است. دغدغه اصلی که این مقاله به آن پرداخته، نحوه طراحی خدمات کانالهای ترکیبی است بهگونهای که توانش پذیری کاربران در استفاده از آنها افزایش یابد. این پژوهش، با تکیهبر نظریه توانش و با برخورداری از مفروضات معرفتشناسانه در طراحی روش تحقیق، به استفاده از دادههای کیفی پرداخته است. برای جمعآوری دادههای کیفی از روش مصاحبه عمیق با خبرگان صنعت بانکداری استفاده شده است. نتایج حاکی از آن بود که برای ارتقای توانش کاربران در استفاده از کانالهای ترکیبی میتوان ۱۵ موضوع را مدنظر قرار داد. موضوعاتی که هم توانشهای ادراکی احتمالی توسط کاربر را مدنظر قرار میدهد و هم باعث سوق دادن وی به سطوح بالاتر استفاده میشود. یافتههای این تحقیق میتواند به کارشناسان و مدیران ارشد صنعت بانکداری در طراحی خدمات کانالهای ترکیبی کمک نماید.

کلمات کلیدی:
کانالهای ترکیبی, سطوح استفاده, نظریه توانش, توانش کانالهای ترکیبی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1189669/