Year: 1390
COI: ICCVAF01_163
Language: PersianView: 1,380
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
بعد از ساخته شدن ساختمان های مهم از سال 1970 تاکنون امروزه دیوارهای برشی فولادی به عنوان سیستم باربر جانبی مناسبی مطرح می باشند دیوارهای برشی فولادی معمولا در دو نوع سخت شده و سخت نشده ساخته می شوند بطور کلی انواع سخت شده از نظر عملکرد لرزه ای و نیز مسائل بهره برداری مناسب تر می باشند ولی بخاطر وجود سخت کننده های متعدد و جزئیات اجرایی فراوان باید دقت و هزینه زیادی برای ساخت آنها صرف گردد. بنابراین ایده دیوار برشی فولادی موجدار به عنوان جایگزینی برای دیوارهای برشی سخت شده مطرح گردیده است و انتظار می رود که این ورقها به دلیل دارا بودن سختی ذاتی بروی صفحه ای از مقاومت کمانش بالایی برخوردار بوده و در نهایت عملکردی مشابه دیوارهای برشی سخت شده داشته باشند. به منظور بررسی رفتار لرزه ای این دیوارها با بکارگیری نرم افزار اجزا محدود غیرخطی ANSYS و مدلسازی سه بعدی دیوار توسط المان Shell181 و انجام تحلیل های همزمان غیرخطی مادی و هندسی رفتار غیرخطی و پس کمانشی این دیوارها در عرضهای مختلف موج ورق فولادی مورد ارزیابی قرارگرفته است.
Keywords:
دیوارهای برشی فولادی، ورقهای موجدار، نرم افزار ansys، رفتار پس کمانشی، منحنی هیسترزیس
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/119563/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ولادی، هدایت و اسعدی آغاجری، توحید،1390،بررسی تاثیر عرضهای مختلف ورق موجدار زیگزاگی بررفتار لرزه ای دیوار برشی فولادی موجدار تحت بارگذاری یکنواخت و چرخه ای،اولین کنفرانس بین المللی ساخت ساز شهری در مجاورت گسل های فعال ،تبریز،،،https://civilica.com/doc/119563
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، ولادی، هدایت؛ توحید اسعدی آغاجری)
برای بار دوم به بعد: (1390، ولادی؛ اسعدی آغاجری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 Paper استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی سیستم بادبندی برای سازه های فولادی بلند
- ضریب رفتار مهاربند کمانش ناپذیر با سیستم دوگانه برای سازههای فولادی
- بررسی تاثیرسختی چشمه اتصال برعملکرداتصالاتRBSباحفره دربال تیر
- مقام سازی سازههای فولادی با استفاده از باد بندهای کابلی
- بررسی نظام آموزش عالی کشورهای جهان و ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.