Year: 1399
COI: ITCC05_046
Language: PersianView: 131
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
تسلیح و پایدارسازی دیوارهای گودبرداری شده در مناطق شهری و غیر شهری به روش های مختلفی امکان پذیر است. یکی از مرسوم ترین این روش ها روش میخکوبی خاک می باشد، که به علت مزایای زیاد، بیش از ۴ دهه در سر تا سر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش به علت انطباق خوبی که با هندسه مورد نیاز گود وجود دارد، می توان دیوار های گود را با هندسه های مختلفی اعم از قائم (یکپارچه)، پله ای (غیر یکپارچه) و شیبدار اجرا نمود. همچنین، زمین بالا دست دیواره گود ممکن است، به صورت تخت نبوده و دارای شیب به مقدار کم یا زیاد باشد. تحقیقات پیشین نیز حاکی از تاثیرات هندسه گود بر عملکرد دیواره می باشند. در این پژوهش که به صورت عددی و آزمایشگاهی صورت گرفته است، دیواره یک گود با هندسه های مختلف مورد بررسی قرار گرفته تا تاثیر هندسه های مختلف بر عملکرد دیواره مشخص شود. نتایج حاکی از کاهش پایداری و افزایش تغییر مکان های دیواره در حالت افزایش زاویه خاکریز پشت آن و افزایش پایداری و کاهش تغییرشکل ها در حالت پله بندی دیواره یکپارچه و کاهش زاویه شیب آن می باشد. بنابراین، شیبدار بودن زمین بالادست دیواره به عنوان یک عامل مضر و پله بندی و شیبدار بودن دیواره به عنوان یک عامل مفید برای آن شناخته شد. همچنین نتایج پایداری دیواره مستقل از مدل رفتاری مورد استفاده برای خاک می باشد. اما تغییرشکل های دیواره به شدت متاثر از مدل رفتاری بوده و در صورت استفاده از مدل رفتاری پیشرفته خاک سخت شونده این تغییرشکل ها در همه هندسه های مورد بررسی کاهش می یابد. کاهش زاویه شیب دیواره یکپارچه باعث کاهش وحتی عدم تاثیر مدل رفتاری بر تغییرشکل های دیواره می شود.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is ITCC05_046. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1202776/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:خزائی، جهانگیر و قنبری، محمد حسین،1399،تاثیر هندسه گود بر عملکرد دیواره میخکوبی شده،5th National Conference on Application of Novel Technologies in Engineering Sciences،Torbat Heydarieh،https://civilica.com/doc/1202776
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- بررسی رابطه روش تدریس مادام العمر و نقش آن در سرمایه اجتماعی دانش آموزان دوره متوسطه در درس ادبیات فارسی
- نقش زبان فارسی برآموزش مهارت های زندگی در سلامت روان دانش آموزان دبیرستان های شهرستان دلفان
- بررسی اثر بخشی اختلالات مرزی ، پارانویا و وسواس فکری عملی نوجوانان در سه خانواده استبدادی ، قانون مدار و سهل گیر
- بررسی میزان مسئولیت پذیری و جامعه پذیری با سرمایه روانشناختی در حیطه خانواده و جامعه بین دانش آموزان دخترو پسر مدارس دولتی و غیر دولتی
- بررسی عوامل موثر بر کارآمدی ، ناکارآمدی معلم در فضای مجازی مطالعه موردی معلمان شهرستان دلفان
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- پیاده سازی شبیه ساز کنترل مبتنی بر داده ترانسفورماتور جامع هوشمند
- شناسایی استانداردهای مورد نیاز جهت ارتقای سیستم کنترل و پایش واحدهای گازی جهت پیوست در اسناد مناقصات
- امکان سنجی استفاده از مجازی سازی (همزاد دیجیتال) در صنعت برق
- آینده پژوهی تکنولوژی بلاک چین (زنجیره بلوکی) در صنعت برق
- مبانی فناوری نور و روشنایی
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.