مقایسه عملکرد صفحات تکیه گاهی نئوپرن در شرایط طراحی بهینه، غیر اقتصادی و ناکافی در اتصالات پلهای پیش تنیده بتنی

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,019

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCCE06_0285

تاریخ نمایه سازی: 28 مرداد 1390

Abstract:

اتصالات در پلهای بتنی پیش تنیده به سه صورت ساده، نیمه گیردار و گیردار طراحی و اجرا می شوند. در دو نوع اول و دوم از دستگاههای تکیه گاهی برای اتصال عرشه به پایه استفاده می شود. یکی از انواع این دستگاهها، صفحات تکیه گاهی نئوپرن هستند که به دلیل عملکرد مطلوب در برابر شرایط محیطی، امکانپذیری لغزش و تغییر شکل محدود عرشه، به صورت گسترده در صنعت پلسازی به کار گرفته می شوند. در اتصال ساده یک و در اتصال نیمه گیردار دو ردیف صفحه تکیه گاهی، عمل انتقال بار از عرشه به پایه را صورت داده و نقش تکیه گاه عرشه را ایفا می کنند. در تعیین ابعاد، تعداد و ضخامت صفحات نئوپرن عوامل متعددی از جمله تغییر مکان حرارتی، کوتاه شدگی در اثر پیش تنیدگی و جمع شدگی بتن، محدودیت حرکت تکیهگاه، تنش فشاری تکیهگاه و حداکثر دوران تکیهگاه دخیل هستند. در تحقیق حاضر، با استفاده از تحلیل گرABAQUS مدل سه پل بتنی پیش تنیده صفحه ای چهار دهانه با طول دهانه های کناری 15، 30، 50 متر و طول دهانه های میانی 30و45 و80 متر مورد بررسی قرار می گیرند. صفحات تکیه گاهی بر اساس روش آیین نامهAASHTO-LRFD برای مدل با دهانه های 30 و 45 طراحی شده و عملکرد آن در سه مدل حاضر مقایسه می شوند. نتایج حاصل از طراحی نامناسب صفحات تکیه گاهی از جمله دوران اتصال، تنش نرمال ایجاد شده و تحلیل و طراحی نامناسب پایه ها در انتها مورد بررسی قرار می گیرند

Authors

منصور شریف

کارشناس ارشد مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر(پلی تکنیک تهران)

علیرضا رهایی

استاد دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی امیرکبیر(پلی ت

سامان حجازی

دکترای مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر(پلی تکنیک تهران)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • رهایی، ع.(1364)" طرح پل"، ایران: انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر ...
  • طاحونی، ش(1387)"طراحی پل"، ایران: انتشارات دانشگاه تهران ...
  • Mathivat, Jacques(1 979) 'Construction Par Enco rbellement Des Ponts En ...
  • Chen, Wai-Fah, Duan, Lian(2003)"Bridge engineering: Substructure design", United states CRC ...
  • نمایش کامل مراجع