Year: 1385
Publish place:
1st Conference of Environmental Engineering
COI: CEE01_366
Language: PersianView: 5,817
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
سالیانه، میلیونها تن انواع محصولات شیشهای تولید مىگردد و با توجه به روند افزایش جمعیت نیاز به تولید آنها در حال افزایش است. از آنجا که شیشه مادهای است که در طبیعت تجزیه نمىگردد (در حدود یک میلیون سال برای تجزیه شیشه در طبیعت وقت لازم است) مسئله تولید و انباشت ضایعات آن به معضل مهمی تبدیل گردیده است.
در این مقاله آلاینده های تولید شده برای انواع محصولات شیشه ای بررسی شده و راهکارهای بازیافت ضایعات شیشه و اثرات زیست محیطی و اقتصادی آن بررسی میشوند.
هنگام تهیه شیشه دو دسته آلاینده وارد محیط زیست می گردند. دسته اول شامل ذرات گرد و غبار میباشد که در مراحل تهیه مواد اولیه، آسیاب کردن و اختلاط آنها حاصل میگردد. دسته دوم که بسیار مهم تر میباشند شامل آلایندههای خاص مرحله پخت از جمله NOX، CO2 و SOX می باشند که یا از مواد سوختی و یا از فعل و انفعالات روی مواد اولیه حاصل می گردند.
از طرف دیگر، برای تولید شیشه مواد اولیه پس از مخلوطشدن جهت ذوب وارد کوره شده و در دمای °C 1500 ذوب میشوند. عملیات ذوب مستلزم مصرف مقادیر زیادی انرژی میباشد که عمدتاً از منابع سوختی فسیلی بدست آمده و آلودگیهای زیستمحیطی فراوانی را به همراه دارد. در این راستا، تقریباً 80% از انرژی تولید شده توسط گاز طبیعی، 17% توسط الکتریسیته و 3% آن به صورت نفت و سوختهای دیگر میباشد.
در مسئله بازیافت ضایعات شیشه دو محور عمده مطرح مىباشد که شامل استفاده مجدد از آنها بعنوان ماده اولیه در تهیه محصولات شیشهای و استفاده از آنها در صنایع دیگر مىباشد. در محور دوم پتانسیل عمده در تهیه بتن و لعابها و بدنههای سرامیکی وجود دارد.
تحقیقات نشان مىدهند که به ازای جایگزینی 10% از مواد اولیه توسط ضایعات شیشه میزان انرژی لازم برای ذوب ترکیب 2% کاهش مییابد. این امر، منجر به کاهش هزینه تولید و کاهش آلایندهای ناشی از مواد سوختی و حتی مواد اولیه مىگردد..
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is CEE01_366. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/12130/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:سیف اله زاده، آرزو و شیدفر، مریم و سالاری، میترا،1385،اثرات زیست محیطی بازیافت شیشه،1st Conference of Environmental Engineering،Tehran،https://civilica.com/doc/12130
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- lhttp ://www. cwc. org/gl_bp/gl -97-6 01-05د- [8]http ://www. cwc. org/gI_bp/gI3 ...
- http ://www. ecorecycle. vic.gov.au ...
- ENVIROS , ISBN: 1- [2]IRecycled Glass Market Study & Stardards ...
- http//w ww.google. com/Glass Industry ...
- http ://www.gvrd. bc.ca ...
- http ://www. wrap.org.uk ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی سازه های خرپایی بر اساس نظریه قابلیت اعتماد به کمک الگوریتم وراثتی
- صنعت شیشه و آلودگی هوا
- بازیافت شیشه
- نقش گردشگری در اشتغال زایی و توسعه (مطالعه موردی شهرستان رامهرمز)
- گردشگری سازگار با محیط زیست (گردشگری سبز)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.