Year: 1400
COI: MEECONF01_079
Language: PersianView: 1,796
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه با پیشرفت دنیای تکنولوژی و فناوری اطلاعات و همچنین بستر شبکه جهانی اینترنت، اینترنت اشیاء در کاربردهای گوناگون توانسته جایگاه ویژهای را داشته باشد. تغییر شیوه کسب و کار به ویژه تغییر اساسی یعنی ورود به دنیای جدیدی از کسب و کار دیجیتالی، در ابتدا تا زمانیکه نمونه های موفق این نوع کسب و کار پدیدار نشده بود، بسیار ناآشنا بود. اما از ۱۹ فوریه سال ۲۰۲۰ با همهگیر شدن ویروس کرونا، بسیاری از مشاغل از جمله مشاغل آزاد با مشکلات بسیار زیادی روبهرو شدند و این امر باعث شناسایی بهتر اهمیت کسب و کار اینترنتی به ویژه بر بستر اینترنت اشیا شد. چالش جهانی کنونی COVID-۱۹ از مرزهای استانی ، رادیکال ، مفهومی ، معنوی ، اجتماعی و آموزشی فراتر رفته است. اهمیت تاثیرات اینترنت اشیاء بر ظهور کسب و کارهای جدید و تحول در کسب و کارهای موجود شناخت جنبه های مختلف مرتبط با این حوزه، از اولویت بسیار بالایی برخوردار است. نفوذ فناوری اینترنت اشیاء در حوزه های زیادی از قبیل تولید، بهداشت و درمان و انرژی به منظور تسهیل در توسعه برنامه های کاربردی جدید و بهبود برنامه های موجود، موجب شده است تا نوع جدیدی از مدل کسب و کار توسعه یابد که یکی از کاربردهای ویژه آن سیستم مراقبت های بهداشتی اینترنت اشیا (IoT) با به کارگیری یک شبکه بهم پیوسته برای نظارت صحیح بر بیماران COVID-۱۹ مفید است. این فناوری به افزایش رضایت بیمار کمک می کند و میزان بستری مجدد را در بیمارستان کاهش می دهد. روش ها: با استفاده از کلمات کلیدی "Internet of things" یا "IoT" و "COVID-۱۹" ، پایگاه داده های Google Scholar ، PubMed، SCOPUS و ResearchGate را جستجو کرد. این مقاله از طریق یک بررسی جامع از میان فعالان این حوزه و منابع علمی، تدوین یافته است. در ابتدا معرفی کامل ویروس کرونا، ضررهایی که به وجود آورد و اکوسیستم کسب و کارهای اینترنت اشیاء با هدف شناختن نقش های این اکوسیستم معرفی شده است، سپس به بررسی تاثیر اینترنت اشیاء بر اجزای مدل کسب و کار شرکت ها و سپس گونه شناسی مدل های کسب و کار اینترنت اشیاء پرداخته شده میشود. در ادامه مهمترین پلتفرم های این حوزه به عنوان یک مدل کسب و کار غالب تشریح گردیده است و در نهایت با توجه به رویکرد مقاله، چارچوب کسب و کاری معرفی میشود که میتواند توسط توسعه دهندگان به عنوان نقطه شروع برای ایجاد برنامه هایی کاربردی از اینترنت اشیاء، استفاده گردد. همچنین حاضر سعی دارد با ارائه یک نقشه راه چشم انداز برای مقابله با بیماری همه گیرCOVID-۱۹ ، برنامه های کلی فلسفه اینترنت اشیا را که به اثبات رسیده است ، مورد بررسی ، بحث و برجسته قرار دهد. سرانجام ، دوازده کاربرد مهم اینترنت اشیا شناسایی و مورد بحث قرار گرفت. در نهایت محققان ، دانشگاهیان و دانشمندان را مجبور به ارائه برخی از راه حل های مفید برای غلبه یا مقابله با این بیماری همه گیر کرده است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is MEECONF01_079. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1219513/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:رناسیان، حامد،1400،تغییر شیوه کسب و کار با شیوع ویروس کرونا با استفاده از اینترنت اشیاء (IOT)،1st International Conference on Mechanical, Electrical engineering and Engineering Sciences،https://civilica.com/doc/1219513
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
Type of center: پژوهشگاه دولتی
Paper count: 6,846
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- بررسی تاثیر موبایل اپلیکیشنها بر پایداری کسب وکارهای SME در طول COVID-۱۹
- شارژ هوشمند خودروهای برقی با در نظر گرفتن جایابی بهینه ایستگاه های شارژ در شبکه توزیع
- Improvement Image Summarization using Image Processing and PSO Algorithm.
- بررسی امنیت اینترنت اشیا
- تشخیص بیماری کرونا با استفاده از هوش مصنوعی
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی عملکرد سیستم های سختی گیر در تاسیسات گرمایش و سرمایش آبی ساختمان های مسکونی کوچک
- بررسی فرآیندهای بازیافت گاز همراه میادین نفت و فلر به منظور تولید برق در ایران
- طراحی و استقرار ساز و کار لازم برای انتخاب تجهیزات و ارزیابی مشخصات فنی آن ها با هدف کاهش تلفات انرژی الکتریکی
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- تدوین روش استخراج هزینه راه اندازی انواع واحدهای نیروگاهی و ارائه شرایط و محدودیت های فنی جبران سازی وسیع توان راکتیو در عملکرد ژنراتورهای نیروگاهی
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.