Authors
Abstract:
در بین عناصر ساختمانی، پنجره ها از اهمیت خاصی برخوردارند، زیرا عملکردها و انتظارات متعددی در مورد آنها مطرح است، که مهم ترین آنها عبارتند از ایجاد امکان رویت و ارتباط با محیط خارج ، ایجاد امکان بهره گیری از نور طبیعی، محافظت فضاهای داخل ساختمان از محیط خارج، هوابندی، آب بندی، مقاومت در برابر باد ، تامین ایمنی و امنیت، تامین شرایط آسایش ساکنین (حرارتی، صوتی، …)، مقاومت در برابر نیروهای اعمال شده در حین بهره برداری و دوام و حفظ کارآیی. بدیهی است با توجه به عملکردهای متعدد مورد انتظار، طراحی، تولید و نصب پنجره ها نیز حائز اهمیت ویژه ای می باشد. این راهنما با هدف تعیین اصول و روش های نصب و همچنین رفع بعضی ابهامات موجود در این زمینه تهیه شده است. مجموعه حاضر شامل پنج فصل است. در چهار فصل آن به ارائه توضیحات کلی در خصوص برخی از روش هایی که به عنوان راه حل پیشنهادی برای نصب پنجره در داخل جدارهای پوسته خارجی در ساختمان های نوساز و موجود مطرح هستند، پرداخته شده است. فصل اول این راهنما، شامل تعاریف، انتظارات عملکردی و تعهدات لازم بر ای انطباق پنجره با انتظارات تعیین شده می باشد. در فصل دوم، ملاحظات کلی لازم قبل از آغاز عملیات نصب شامل محصولات و قطعات جانبی مورد نیاز برای نصب پنجره و اصول کلی حمل، جابجایی و انبارداری در پای کار تشریح گردیده است. در فصل سوم و چهارم این مجموعه به روش های نصب پنجره یوپی وی سی و وضعیت موجود گشودگی محل نصب پنجره، به ترتیب در ساختمان های نوساز و موجود، پرداخته شده است. در فصل پنجم، پس از شناسایی و ارزیابی روش های موجود به کار گرفته شده در ضوابط و استانداردها برای نصب پنجره های ساختمان ی در داخل و خارج از کشور، مطرح ترین جزئیات اجرایی نصب پنجره در پوسته خارجی ساختمان با عایق کاری حرارتی ارائه شده است.
Book COI Code
This Book COI Code is . Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1223881/
فهرست مطالب Book
(برای نمایش کلیک نمایید)طرحهای پژوهشی و مطالعاتی کشور
Research Info Management
New Papers
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
- دستورالعمل طراحی و اجرای دیوارهای ساخته شده از بلوک های بتن هوادار اتوکلاو شده (AAC)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.