Authors
Abstract:
وقوع زلزله های اخیر در سطح کشور و همچنین آسیب های ایجاد سده در دیوارهای بلوک AAC تحت اثر بارهای سرویس نشان داد که یکی از مشکلات اساسی صنعت ساخت و ساز کشور نحوه اجرا و مهار مناسب دیوار های غیر سازه ای داخلی و خارجی در ساختمان ها از جمله دیوارهای ساخته شده از بلوک AAC می باشد . با وجود بهبود وضعیت ساخت و ساز در کشور و حفظ پایداری سازه ای ساختمان های مهندسی ساز هنوزاجرای متداول این دیوار ها در حال حاضر در کشور به صورت میان قابی است، در حالیکه برای اثر آن بر تیر ها و ستون ها و بار های خارج از صفحه آن و اثر خیز و تغییر تیرها برروی دیوار هیچگونه تمهیدی اندیشه نشده است که نتیجه آن خرابی و ترک این دیوار ها و همچنین تاثیر گذاری آن ها در ایجاد سازه ای در هنگام زلزله بوده است . در این راستا با همکاری و حمایت انجمن صنفی کارفرمائی تولیدکنندگان بتن سبک اتوکلاوشده، مطالعات و آزمایشات گسترده لرزه ای بر روی انواع مختلف این دیوار ه، نوع و مشخصات ماده چسباننده و جزئیات اتصالات آن ها انجام شد و با توجه به نتایج بدست آمده دستور العمل موجود جهت طراحی و اجرای دیوار با استفاده از این بلوک های تهیه گردید. تیم تحقیفاتی پروژه وظیفه خود می داند از همکاری ها و حمایت های اعضای انجمن در انجام این مطالعات تشکر و قدردانی نماید. امید است که این دستورالعمل برای جامعه مهندسی کشور مفید و قابل کاربرد باشد.
Book COI Code
This Book COI Code is . Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1224496/
فهرست مطالب Book
(برای نمایش کلیک نمایید)طرحهای پژوهشی و مطالعاتی کشور
Research Info Management
New Papers
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.