CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تاثیر سرمایه رابطه ای و قابلیت شبکه سازی بر عملکرد بازاریابی کسب و کارهای کوچک و متوسط با نقش میانجی قابلیت ورود به بازار (مورد مطالعه: شهرک صنعتی خاوران تهران)

عنوان مقاله: تاثیر سرمایه رابطه ای و قابلیت شبکه سازی بر عملکرد بازاریابی کسب و کارهای کوچک و متوسط با نقش میانجی قابلیت ورود به بازار (مورد مطالعه: شهرک صنعتی خاوران تهران)
شناسه ملی مقاله: EMAC05_131
منتشر شده در پنجمین کنفرانس ملی اقتصاد ، مدیریت و حسابداری در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

احسان احد مطلقی - دانشیار دانشگاه پیام نور
بهناز آزادبخت - کارشناس ارشد دانشگاه پیام نور

خلاصه مقاله:
هدف: هدف از تحقیق حاضر تاثیر سرمایه رابطه ای و قابلیت شبکه سازی بر عملکرد بازاریابی کسب و کارهای کوچک و متوسط با نقش میانجی قابلیت ورود به بازار (مورد مطالعه: شهرک صنعتی خاوران تهران) می باشد. روش تحقیق: روش تحقیق این پژوهش توصیفی پیمایشی از نوع کاربردی می باشد. جامعه آماری تحقیق حاضر را شهرک صنعتی خاوران تهران ۱۲۰ نفر تشکیل می دهند که کل جامعه به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه بوده و روایی و پایایی سازه از طریق تحلیل عاملی مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل داده های پژوهش نیز با استفاده از نرم افزار spss و pls انجام شد. یافته ها: یافته های این تحقیق نشان داد که تمام فرضیه های تحقیق تایید شد. نتایج: پیشنهاد می شود مدیران شرکت هی شهرک صنعتی خاوران بر قابلیت های بازاریابی از جمله ایجاد ارتباطات بازاریابی، توسعه خدمات مشتری و بهبود کیفیت آن ها، ایجاد شبکه توزیع جامع، استمرار ارتباط با مشتریان از طریق مختلف مثل تبلیغات موثر، نظرسنجی ارسال پیام های مناسبتی و نیز پیاده سازی کامل برنامه های بازاریابی تمرکز کرده چرا که در اثربخشی بازار مهم بوده و تاثیر مثبت بر عملکرد ورود به بازار دارند. همچنین برای دستیابی به عملکرد برتر، جهت گیری های استراتژیک نیاز به قابلیت های بازاریابی دارد که نشان دهنده فعالیت هایی مربوط به اجرای راهبرد انتخابی است.

کلمات کلیدی:
سرمایه رابطه ای، قایبلیت شبکه سازی، عملکرد بازاریابی ، ورود به بازار

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1234565/