نقش ژنتیک در نزدیک بینی

Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 186

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BIOC02_019

تاریخ نمایه سازی: 4 تیر 1400

Abstract:

عامل بیماری کروناویروس جدید ۲۰۱۹ (SARS-CoV-۲ ،(COVID-۱۹ می باشد که از انسان به انسان منتقل می شود و سال۲۰۱۹ در چین گزارش شده است. در حال حاضر، کوید ۱۹ در سراسر جهان منتشر شده است و سازمان بهداشت جهانی آن را یکبیماری عالم گیر گزارش کرده است. در واقع، کوید ۱۹ منجر به اعلام وضعیت اضطراری بهداشت جهانی شده است. افراد مسن وافراد با بیماری های زمینه ای به این عفونت حساس بوده و در معرض پیامدهای جدی آن هستند که با سندرم تنفسی حاد (ARDS)و سندرم طوفان سیتوکین همراه می باشند. به دلیل افزایش سریع عفونت های SARS-COV-۲ و عدم دسترسی به داروهای آنتی ویروسی، توسعهی یک واکسن موثر برای درمان SARS-COV-۲ لازم است. SARS-COV-۲ که از نظر ژنتیکی بسیار مشابه با SARS-C۰V و کروناویروس سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS-COV) است، یک ویروس RNA پوشش دار، تک رشته ای و رشته مثبت با ژنوم حاوی ۲۹۸۹۱ نوکلئوتید است که ۱۲ فریم خوانش باز را رمزگذاری میکند که مسئول و عامل سنتز پروتئین های ساختاری وایر ساختاری ویروسی مشابه با پروتئین های SARS-COV و MERS-COV هستند. ما در این مقاله مروری، بر اساس جدیدترین یافته ها به ساختار ژنتیکی، مکانیسم پاتوژنیک، تظاهرات بالینی، تشخیص، درمان و پیشگیری از ابتلا به COVID-۱۹ می پردازیم.

Authors

حسین هنری

دانشیار، دانشجوی کارشناسی ارشد زیست شناسی سلولی و مولکولی، گروه زیست شناسی ، دانشکده علوم پایه ، دانشگاه امام حسین ، تهران، ایران

حسین هنری

دانشیار، گروه زیست شناسی ، دانشکده علوم پایه، دانشگاه امام حسین ، تهران، ایران

داوود صادقی

دکترای تخصصی)، گروه زیست شناسی ، دانشکده علوم پایه ، دانشگاه امام حسین ، تهران، ایران