Year: 1400
COI: MDCONF06_036
Language: PersianView: 133
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
جنگل منطقه ای است که درختان پوشش گیاهی چیره را در آن تشکیل می دهند. در واقع جنگل باغی وسیع و طبیعی که در آن گیاهان متنوع یکساله و چند ساله ، بزرگ و کوچک ، درخت و درختچه به طور خودرو می رویند و یک جامعه گیاهی را بوجود می آورند. اعضای این جامعه گیاهی همواره برای تامین نیازهای خود از قبیل آب ، نور و مواد غذایی، می کوشند تا پایدار و متعادل بمانند. در جنگل غیر از گیاهان، جانوران بسیار اعم از پرندگان، پستانداران، حشرات، بند پایان و موجوداتی نظیر قارچ ها، باکتری ها و میکروب ها نیز زندگی میکنند. جنگل در اعتدال آب و هوای محیط اثر زیادی دارد. سرمای زمستان و گرمای تابستان را کاهش می دهد. جنگل و درخت را دستگاه تنفسی زمین می نامند، زیرا گاز کربنیک هوا را گرفته و اکسیژن کافی را در اختیار موجودات زنده می گذارد. جنگل اولین چراگاهی است که بشر در آن به دامپروری پرداخته است.جنگل در همه ی اعصار برای انسان دارای اهمیت ویژه ای بوده است. نکته ی قابل تعمق رابطه ی موجود بین تمدن و جنگل می باشد. جنگل همواره یک منبع مهم اقتصادی بوده است. چوب از مواد عمده ساختمانی و منبع عمده تامین هیزم برای شهر ها و شهرک ها و مناطق روستایی بوده و راه ظهور تمدن را هموار کرده است. حتی امروز نیز جمعیتی از مردم جهان برای پخت و پز خود به هیزم وابسته اند. در بسیاری از کشور های در حال توسعه چوب سوخت اصلی محسوب می شود. جنگل تاثیر غیر مستقیم نیز بر انسان دارد. فرسایش خاک را کند و منابع آب را در آبخیزهای عمده تامین می کند و وضعیت تامین آب شهر ها را بهبود می بخشد. جنگل از نظر تفریح، شکار و تماشای پرندگان و حیات وحش نیز اهمیت دارد. تاثیر جنگل در سطح منطقه ای و جهانی بر آب و هوا اهمیت دارد. جنگل زدایی خاک را بی ثبات می کند، میزان ریزش کوه ها را بالا می برد و بر مقدار رواناب و بار رسوبات رود خانه ها می افزاید. جنگل زدایی به سیل می انجامد و سیلاب ها میلیارد ها دلار خسارت بر جای می گذارند.
Keywords:
اکوتوریسم جنگل-توسعه پایدار جنگل -نقش اقتصادی جنگل-اکوتوریسم و توسعه پایدار
Paper COI Code
This Paper COI Code is MDCONF06_036. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1237020/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:محمدی نعمت آباد، سینا و مهری چروده، میثم،1400،مدیریت و توسعه اکوتوریسم پایدار ونقش آن در توسعه جنگل،Sixth International Conference on Science and Technology of Agricultural Sciences, Natural Resources and Environment of Iran،Tehran،https://civilica.com/doc/1237020
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۸ . توسعه هدفمند صنایع تبدیلی و تکمیلی چغندرقند)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۷ . الزامات تعریف صحیح پروژه های طراحی و اجرای الگوی کشت در قانون بودجه)
- برنامه های دولت ها برای تسهیل رشد استارت آپ های فناوری محور بخش کشاورزی (مطالعه موردی استرالیا، هند و هلند)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.