استفاده از آللوپاتی در مدیریت علف های هرز

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,468

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CAAMSA01_455

تاریخ نمایه سازی: 13 شهریور 1390

Abstract:

آللوپاتی در برگیرنده افزوده شدن یک یا چند ترکیب شیمیایی به محیط و تأثیر شیمیایی یک گیاه روی گیاه دیگر است، در حالیکه رقابتcompetition) در برگیرنده حذف و یا کاهش برخی عوامل مانند آب، مواد غذایی و نورمحیط است. برای اثبات آللوپاتی، انجام کارهایی از جمله جداسازی و شناسایی بازدارنده ها ضروری است . اگرچه آللوپاتی را به طور معمول مشکلی در کشاورزی دانسته اند، اما تا کنون شواهد قابل ملاحظه ای بیانگر این است که می توان از این پدیده برای کمک به مدیریت علف های هرز در اگرواکوسیستم ها استفاده شود . رهیافت های موجود عبارتند از: 1) انتخاب در ژرم پلاسم های گیاهان زراعی برای انواع آللوپاتیک، 2) استفاده از گیاهان دارای اثر آللوپاتیک در تناوب یا به عنوان گیاه همراه در سیستم های زراعی، 3) بیوسنتز علف کش های طبیعی مفید از گیاهان عالی و میکروارگانیسم ها. در رهیافت اول، انواع گیاهان زراعی آللوپاتیک در مجموعه ژرم پلاسم آنها مشخص می شوند . این صفت را ظاهراً می توان توسط راهکارهای مرسوم بهنژادی و یا ژنتیکی در این گیاهان وارد نمود . در رهیافت دوم، ازایده کاربرد گیاهان زراعی خفه کنندهsmother crops) و مداخله گر در تناوب توسط کشاورزان که از قرن ها پیش مرسوم بوده، استفاده می شود. . در رهیافت سوم، از فرآورده های طبیعی حاصل از گیاهان عالی و میکروارگانیسم ها به عنوان علف کش ها کش استفاده می شود

Authors

سجاد شکری

دانش آموخته کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خ

عباس اسدیان

کارشناس جهادکشاورزی

علیرضا سیدمحمدی

دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد

نسرین فراست

دانشجوی دکتری زراعت دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • دانشگاه پیام نور استان خوزستان - خرداد 1390گ ...
  • Bhowmik, P. C., and Inderjit. 2003. Challenges and opportunities in ...
  • Duke, S. O., F. E. Dayan, J. G. Ramagni, and ...
  • Kohli, R. K., H. P. Singh. And D. R. Batish. ...
  • Wu, H., J. Pratley, D. Lemerle, and T. Haig. 1999. ...
  • Wu, H., T. Haig, J. Pratley, D. Lemerle and M. ...
  • نمایش کامل مراجع