Year: 1399
Publish place: Ferdows-e-honar Journal of Arts، Vol: 1، Issue: 3
COI: JR_FHJA-1-3_005
Language: PersianView: 152
This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
بیان مسئله: حکاکی بر نقره (نقرهکاری) یکی از هنرهای رایج در شهر تبریز بوده که شاخهای از هنر فلزکاری است. این هنر را نقرهکاران مهاجر و ارمنی ساکن در ترکیه با خود به ایران آوردهاند و سابقه آن در کشورمان به حدود صدسال میرسد. به این ترتیب مهم ترین مسئله این پژوهش شناسایی پیشینه نقوش حکاکی در هنر ارامنه و ایران است. هدف مقاله: هدف از این مقاله پس از معرفی حکاکی بر نقره، شناسایی سیر تحول فرم و نقش رایج در حکاکی بر نقره تبریز است. سوال مقاله: سوالهای اصلی این تحقیق عبارت اند از: هنر حکاکی بر نقره از نظر تکنیک ساخت و تزیین چه تغییراتی کرده است؟ سابقه استفاده از نقوش در هنر حکاکی به کجا میرسد؟ روش تحقیق: برای رسیدن به پاسخ این پرسشها از روش تاریخی و توصیفی تحلیلی بهره گرفته شده است. اطلاعات و دادههای موردنیاز این تحقیق از طریق منابع کتابخانهای و دادههای حاصل از مطالعات میدانی و مشاهدات عمیق نگارنده به انجام رسیده است. در این پژوهش روش تجزیه وتحلیل دادهها نیز کیفی است. نتیجه گیری: در نهایت نتایج حاصل از تحقیق نشان میدهد نقرهکاری بعد از گسترش در ایران تغییر کاربری در فرم داده است و علاوه برآن نقوش مورداستفاده در این هنر نیز متحول شده است. ریشه نقوش حکاکی نقره در ۵۰ سال اول بعد از مهاجرت هنرمندان تحت تاثیر نقوش رایج در هنر ارامنه و نقوش فلزکاری ایران در دوره های قبل بوده است و در ۵۰ سال دوم بعد از تثبیت نقرهکاری در شهر تبریز فرم و نقوش آن تحت تاثیر هنر فلزکاری دورههای قبل و شاخصهای اجتماعی و فرهنگی موجود در جامعه قرار گرفته است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_FHJA-1-3_005. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1241412/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:محمدی زاده، اکرم،1399،شناسایی سیر تحول نقوش در هنر حکاکی بر نقره تبریز،https://civilica.com/doc/1241412
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- ابراهیمی گرکانی، پونه، مراثی، محسن، مطالعه تطبیقی هنر تذهیب متون ...
- اتینگهاوزن، ریچارد و یارشاطر، احسان، ۱۳۷۹، اوج های درخشان هنر ...
- جدی، محمدجواد، ۱۳۸۷، مهرو حکاکی در ایران، چاپ اول، تهران، ...
- زهرابیان، آدنا دیکران، نمادها و سمبولها در هنر مسیحیت، فصلنامه ...
- لازاریان، ژانت.دیگرانوهی، ۱۳۸۲، دانشنامه ایرانیان ارمنی، تهران، انتشارات هیرمند ...
- مکی نژاد، مهدی، ۱۳۹۵، تاریخ هنر ایران در دوره اسلامی ...
- نظمی، جواد، ۱۳۹۰، هنر نقرهکاری، تبریز، انتشارات تایماز ...
- نگهبان، عزتالله، ۱۳۶۸، ظروف فلزی مارلیک، تهران، انتشارات علمی فرهنگی ...
- ویلسون، اوا، ۱۳۷۷، طرحهای اسلامی، محمدرضا ریاضی، تهران، انتشارات سمت ...
- Güzeloğlu, S,۲۰۱۵, Yadigâr-ι Van, Ankara, Strazburg Caddesi ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.