CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر بازاریابی رابطه مند بر ارتباطات بازاریابی پارتیزانی مشتریان با نقش میانجی گری رفتار مشتریان (شعب بیمه ایران در شهرستان بجنورد)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر بازاریابی رابطه مند بر ارتباطات بازاریابی پارتیزانی مشتریان با نقش میانجی گری رفتار مشتریان (شعب بیمه ایران در شهرستان بجنورد)
شناسه ملی مقاله: MEBREA03_070
منتشر شده در سومین همایش ملی مدیریت دانش و کسب وکارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

مریم یزدان پناه - گروه مدیریت بازرگانی دانشکده علوم انسانی واحدبجنورد دانشگاه آزاداسلامی بجنورد ایران
وحید ثانوی گروسیان - استادیار گروه مدیریت بازرگانی دانشکده علوم انسانی واحدبجنورد دانشگاه آزاداسلامی بجنورد ایران

خلاصه مقاله:
هدف این تحقیق بررسی تاثیر بازاریابی رابطه مند بر ارتباطات بازاریابی پارتیزانی مشتریان با میانجی گری رفتار مشتریان شعب بیمه ایران در شهرستان بجنورد می باشد . از آزمون میانگین یک جامعه آماری(تی استیودنت) برای شناسایی وضعیت متغیرهای تحقیق به لحاظ مناسب بودن و تاثیر داشتن متغیرها استفاده شده است و از آزمون فریدمن برای رتبه بندی عوامل بازاریابی رابطه مند در بیمه ایران بهره برداری شد. رابطه متغیرها و همبستگی مدل به کمک تحلیل معادلات ساختاری ارزیابی گردید. با این تکنیک برازش مدل مفهومی تحقیق تایید گردید. فرضیات تحقیق نیز به کمک مدل معادلات ساختاری و نرم افزار لیزرل مورد ارزیابی قرارگرفتند. طبق نتایج آزمون ها عوامل تعهد بیمه شونده دارای اهمیت یکسانی نیستند. میانگین رتبه طراحی سامانه از همه کمتر است درنتیجه اهمیت این بعد در میان عوامل بیشتر میباشد، پس از آن قابلیت اطمینان در رتبه دوم، سپس امنیت و کارایی در رتبه های بعدی اهمیت می با شند. با توجه به مقادیر معناداری محا سبه شده در نرم افزار لیزرل که بالای ۱/۹۶ است در نتیجه بارهای عاملی معنادارند و هیچ یک از فرضیات در تحلیل عاملی تاییدی رد نشدند. از مدل در حالت تخمین استاندارد مشخص شد اعتماد بیمه شونده تاثیری برابر ۰/۷۹ بر رفتار مشتری و تعهد دارای تاثیر۰/۶۹ بر رفتار مشتریان است. ارتباطات دارای تاثیری برابر ۰/۷۶ بر رفتار مشتریان داراست. همچنین عامل تجربه دارای تاثیری برابر ۰/۸ بر اعتماد مشتریان است. همچنین با توجه به خروجی مدل در حالت معناداری و بزرگتر بودن قدر مطلق همه ضرایب از ۱/۹۶ در نتیجه کلیه ضرایب معنادار بوده و فرضیات ۵ گانه تحقیق تایید گردیدند.

کلمات کلیدی:
بازاریابی پارتیزانی،بیمه ایران،معادلات ساختاری

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1243555/