CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

چگونه توانستم در فضای مجازی، با انجام املای متنوع و خلاق، امیر حسین را به نوشتن تشویق کنم و مهارت نوشتن را در او بهبود ببخشم؟

عنوان مقاله: چگونه توانستم در فضای مجازی، با انجام املای متنوع و خلاق، امیر حسین را به نوشتن تشویق کنم و مهارت نوشتن را در او بهبود ببخشم؟
شناسه ملی مقاله: CFTP07_010
منتشر شده در همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

الهام رشیدی - کارشناسی، روانشناسی عمومی اداره آموزش و پرورش استان هرمزگان، ناحیه دو بندرعباس، آموزگار پایه سوم دبستان پسرانه شهید حمید رضا محمودی
احسان زارعی - دکترای تخصصی برنامه ریزی درسی، دانشگاه هرمزگان دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید بهشتی بندرعباس

خلاصه مقاله:
نوشتن از ملزومات فهمیدن و یادگرفتن و از بارزترین اهداف کتب درسی دوره ابتدایی به شمار میرود. فهمیدنی که پایه و اساس یادگیری و تعالی فرد در آینده خواهد بود. پژوهش حاضر، با هدف بهبود مهارت نوشتن با انجام انواع املای خلاق در دانش آموزم (امیر حسین) در پایه سوم ابتدایی دبستان پسرانه شهید حمید رضا محمودی در نیمسال اول تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ انجام شده است. مسئله مورد بررسی از کلاسی با فراوانی ۳۹ دانش آموز به صورت موردی و کاربردی و به روش اصلاحی صورت گرفته است. پس از بررسی و جمع آوری اطلاعات با مشاهده، مصاحبه و اسناد و تحلیل شواهد موردنظر از امیر حسین، با راهنمایی همکاران و مقالات معتبر علمی، راهکارهایی جهت بهبود مسئله در فضای مجازی انجام شد. راهکارهای مختلفی انجام شده که عبارتند از: املای بادکنکی، املای بادبادکی، املای خلاق مجازی، املا روی شکر، املای بدون نقطه، املای سفره ای. پس از انجام روش های موردنظر پیشرفت زیادی در نحوه نگارش دانش آموز و املای کلمات، نحوه جمله بندی و زیباتر نوشتن دانش آموز مشاهده شد که در عملکرد تحصیلی او نیز تاثیر زیادی داشت.

کلمات کلیدی:
فضای مجازی، مهارت نوشتن، امیر حسین، املای خلاق.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1244037/