CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی تاثیر ابعاد تاثیرگذار برنامه ریزی منابع انسانی بر عملکرد زنجیره تامین با میانجی گری پایداری زنجیره تامین (مطالعه موردی: شرکت سیمان نیزار قم)

عنوان مقاله: ارزیابی تاثیر ابعاد تاثیرگذار برنامه ریزی منابع انسانی بر عملکرد زنجیره تامین با میانجی گری پایداری زنجیره تامین (مطالعه موردی: شرکت سیمان نیزار قم)
شناسه ملی مقاله: CSIEM02_612
منتشر شده در دومین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع و مدیریت و حسابداری در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

علی اصغر یاری - کارشناس ارشد، مدیریت صنعتی ، دانشگاه شهاب دانش قم
مجید رمضانی - استادیار دانشکده صنایع، مدیریت و حسابداری دانشگاه شهاب دانش قم

خلاصه مقاله:
اگر زنجیره تامین یک صنعت وظایف مربوط را به درستی انجام ندهد، کار تمامی بخش های مجموعه دچار اختلال شده و درنتیجه کارایی کل مجموعه با ضعف روبه رو خواهد شد. به بیانی دیگر تاب آوری و پایداری آن خصوصا در شرایط سخت و بحرانی ازجمله مباحثی است که باید موردتوجه بسیار قرار بگیرد. با توجه به اهمیت پایداری زنجیره ی تامین در صنعت سیمان ایران، در شرایط کنونی که کشور با تحریم هایی مواجه بوده و کمبود سیمان در هر زمینه ای می تواند موجب هزینه های جبران ناپذیر بسیاری شود، پژوهش حاضر، به بررسی ارزیابی تاثیر ابعاد تاثیرگذار برنامه ریزی منابع انسانی بر عملکرد زنجیره تامین با میانجیگری پایداری زنجیره تامین در شرکت سیمان نیزار قم پرداخته است. پژوهش حاضر ازلحاظ هدف کاربردی، از لحاظ روش توصیفی همبستگی و از نوع مطالعه موردی است. ابزار جمع آوری داده ها، منابع کتابخانه ای، نظرات خبرگان و پرسشنامه می باشد. روایی و پایایی پرسشنامه تائید شده است و بین مدیران و کارشناسان شرکت سیمان نیزار قم توزیع شد. ۱۰۵ پرسشنامه کامل به دست آمد که برای تحلیل داده ها از مدل سازی معادلات ساختاری استفاده شد. نتایج به دست آمده، تاثیر برنامه ریزی منابع انسانی بر عملکرد زنجیره تامین را مورد تائید قرار می دهد که میزان بار عاملی آن ۶۹ / ۰ است و همچنین تاثیر برنامه ریزی منابع انسانی بر پایداری زنجیره تامین که میزان بار عاملی آن ۶۳ / ۰ است و پایداری زنجیره تامین ، نقش میانجی بین رابطه برنامه ریزی منابع انسانی و عملکرد زنجیره تامین را بازی می کند که میزان بار عاملی آن ۴۷ / ۰ است.

کلمات کلیدی:
برنامه ریزی منابع انسانی، عملکرد زنجیره تامین، پایداری زنجیره تامین

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1244875/