Year: 1400
COI: ICACU01_0438
Language: PersianView: 221
This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
با افزایش جمعیت جهان وافزایش مهاجرت روستانشینان به شهر ها و گسترش و صنعتی شدن شهرها منجربه افزایش ساخت و سازهاو به وجود آمدن تغیراتی در اکوسیستم محیط زیست جهان شده که حاصل گسترش شهرنشینی مصرف گرایی می باشد واین الگوی شهر نشینی امنیت غذایی را با چالش مواجه خواهد نمود و از طرفی زمین های کشاورزی به سرعت در حال تبدیل شدن به شهرک های مسکونی و صنعتی هستند انسانها برای برآورده کردن نیاز خود در زمینه ی مسکن، حمل ونقل و سایر خدمات شهری باعث بروز خسارت هایی جبران ناپذیر به منابع آبی و خاکی شده است هدف این پژوهش ارائه راهکاری برای تبدیل زیر ساخت شهرهای مصرف کننده به تولید کننده ومدیریت شهری در جهت تامین امنیت غذایی و خدمات اکولوژیکی با دیدگاه معماری منظر می باشد ساختمانهای سبز وکشاورزی شهری امروزه به عنوان راه حلی پایدار برای تامین نیازهای اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی شناخته شده است وانسان و طبیعت را دوباره به یکدیگر پیوند می دهد کشاورزی شهری سالمت ساکنان شهر و محلات را افزایش داده و با ایجاد پیوندی قوی بین ساکنان محلات، آنها را به مشارکت اجتماعی در محله تشویق می کند ،فضای سبز مثمر شهر این قابلیت را دارد تا به منظور تامین بخشی از نیازهای خوراکی شهرنشینان وارد حیطه عمل شود .با این رویکرد منابع آب و خاک و انرژی مصرف شده در فضای سبز شهری مورد بهره برداری مستقیم شهرنشینان قرار می گیرد و فضای سبز صرفا مصرف کننده ،به فضای سبز تولیدکننده تبدیل می شود این تحقیق بنا دارد با روش توصیفی تحلیلی که برای گردآوری اطلاعات از روش کتابخانه ای استفاده شده ، به موانع و مزیت های حضورگیاهان مثمر در مناظر شهری و فضاهایی که می توان گیاهان مثمر،حضورداشته باشند وجلب مشارکت مردم جهت ایجاد کشاورزی شهری در مناظر شهری برای پاسخگوی به نیازهایی روحی و روانی شهروندان و نیز برای پایداری هرچه بیشتر شهرها کمک کند. معماری منظر به کمک گیاهان مثمر به طراحی و اجرای عملی کشاورزی شهری در فضاهای شهری و فضاهای سبزشهری که بستر تولید محصوالت مورد نظر شهروندان می باشد میتواند به سامان دهی وضیعت محیطی و نیز راه نجاتی برای برخی مشکالت محیط زیست شهری کالن شهرها باشد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is ICACU01_0438. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1252003/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:امندی مسکن، مجید و امندی، فرهاد،1400،فضای سبز ومحیط زیست شهری با رویکرد کشاورزی شهری،National Conference on Architecture, Civil Engineering, Urban Development and Horizons of Islamic Art in the Second Step Statement of the Revolution،Tabriz،https://civilica.com/doc/1252003
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- بررسی و مطالعه تاثیرات معماری سبز ونقش آن در شیوه سکونت در معماری آپارتمان نشینی نمونه موردی مجتمع های شهرک پارس و شهرک اکباتان و شهرک فرهنگیان
- مدیریت احساسات در پروژه های عمرانی
- فولاد، انتخابی پایدار برای تحقق مفهوم ساختمان سبز
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.