CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر سیستم کنترل و هدایت خودکار کشتی جهت پهلودهی و جداسازی از اسکله (مورد مطالعه: اسکله های تجاری بندر امام خمینی (ره) )

عنوان مقاله: بررسی تاثیر سیستم کنترل و هدایت خودکار کشتی جهت پهلودهی و جداسازی از اسکله (مورد مطالعه: اسکله های تجاری بندر امام خمینی (ره) )
شناسه ملی مقاله: JR_TRJ-18-2_006
منتشر شده در در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

علی اصغر جمانی - دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، خرمشهر، ایران
همایون یوسفی - دانشیار، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، خرمشهر، ایران
جعفر قاسمی - استادیار، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، خرمشهر، ایران

خلاصه مقاله:
هدف از این مطالعه بررسی تاثیر سیستم کنترل و هدایت خودکار کشتی جهت پهلودهی و جداسازی از اسکله و به طور خاص در بندر امام خمینی (ره) می باشد. این پژوهش از نظر ماهیت کاربردی و از نظر روش تحقیق، توصیفی و علی است. براساس مدل طراحی شده بر پایه مبانی نظری پژوهش، پرسشنامه ای به منظور جمع آوری داده ها طراحی گردید که روایی، ابعاد و گویه های پرسشنامه توسط اساتید راهنما مورد تایید و همچنین پایایی، با استفاده از آزمون کرونباخ مورد تایید قرار گرفتند. در این مطالعه ۲۱۷ نفر از کارکنان سازمان بنادر و دریانوردی بندر امام خمینی (ره) مورد بررسی قرار گرفتند. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از دو نرم افزار SPSS نسخه ۲۲ و LISREL از نسخه ۸.۵۱ بهره گرفته شده است. نتایج بدست آمده از آزمون های معادلات ساختاری نشان داد که تمام فرضیه ها مورد تایید است. بررسی تاثیر بکارگیری سیستم هدایت خودکار کشتی بر کاهش خطای عوامل فنی و فیزیکی، کاهش خطای ناوبری در شرایط محیطی نامناسب و عوامل فیزیکی و فنی که منجرب به خطا می شود، تاثیر مثبت و معناداری دارد. همچنین باتوجه به مقدار ضریب مسیر فرضیه های اصلی پژوهش، کاهش خطای ناوبری در شرایط محیطی نامناسب با مقدار ضریب مسیر ۱.۹۶ بیشترین تاثیر را نسبت به ایجاد سیستم هدایت خودکار در کشتی دارد.

کلمات کلیدی:
سیستم هدایت خودکار کشتی, پهلودهی و جداسازی, اسکله های تجاری

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1253994/