Year: 1400
COI: EICONF07_051
Language: PersianView: 96
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
با توجه به این که آموزش یک سرمایه گذاری پربازده در فرآیند توسعه به ویژه توسعه پایدار به حساب می آید و از طرفی برای ایجاد تغییر و تحول به منظور جلوگیری از تخریب محیط زیست و منابع طبیعی تجدید شونده یکی از عوامل تسریع کننده مهم، آموزش عمومی به ویژه آموزش دانش آموزان است، لذا این امر زمانی تحقق می یابد که آموزش متناسب با میزان شناخت و منطبق با شرایطخاص، همراه با بازدهی و کارآیی معقول باشد. به همین منظور این تحقیق به بررسی میزان شناخت دانش آموزان دوره اول متوسطه شهرستان زابل با بیابان زدایی پرداخته است. شهرستان زابل بیش از ۵۰۴۴ دانش آموز در دوره اول متوسطه دارد که جمعیت مورد مطالعه شامل ۳۵۷ نفر از دانش آموزان دختر آن دوره می باشد . این تحقیق که در سال ۱۳۹۵ صورت گرفت، از نوع کاربردی و به روش توصیفی - استنباطی می باشد و شیوه اجرای آ ن به صورت میدانی و با استفاده از پرسشنامه و تجزیه و تحلیل داده به وسیله نرم افزار spss صورت گرفته است. آمار توصیفی به توصیف و بررسی وضعیت موجود تحقیق پرداخته شده و از مشخصه های آماری شامل : فراوانی، درصد فراوانی و درصد تجمعی، میانگین، انحراف معیار و... استفاده شده است . نتایج حاصل از ضریب همبستگی و آزمون های رگرسیون در خصوص تاثیر عوامل بی رون از مدرسه (خانواده، رسانه ها و ...) و عوامل موثر (ویژگی های شخصی، عوامل آموزشی- ترویجی، استفاده از رسانه ها و ...( میزان تاثیر این متغیرها بر سطح شناخت دانش آموزان با مفهوم بیابان زدایی با توجه به نتایج تحقیق، بین متغیرهای شناخت دانش آموزان و عوامل بیرون از مدرسه و عوامل موثر (ویژگی های شخصی، عوامل آموزشی - ترویجی، استفاده از رسانه ها و ...) با احتمال ۹۹ درصد ۰/۰۱ خطا رابطه معنی داری sig=۰/۰۰۰ وجود دارد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is EICONF07_051. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1256736/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:امیرشاهی، حلیمه،1400،بررسی میزان شناخت دانش آموزان دوره اول متوسطه با بیابان زدایی (مطالعه موردی: شهرستان زابل)،7th International Conference on Environmental Engineering and Natural Resources،Tehran،https://civilica.com/doc/1256736
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- همگرایی مفهوم حقوق دیپلماتیک و کاربست آن در تحول ریاضت اقتصادی در سطح بین الملل
- وام های خارجی چین و آموزه هایی برای ایران
- نقش دیپلماسی اقتصادی در مفهوم اقتصاد مقاومتی از دیدگاه امام خامنه ای (مدظله العالی)
- نقش آلمان در آینده همکاری های ایران و اتحادیه اروپا
- مقدمه ای بر بررسی ظرفیت های صادرات جمهوری اسلامی ایران به ترکیه
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- طراحی و ساخت نانوحسگر فوتوالکتروشیمایی به منظور اندازه گیری اکسیژن موردنیاز شیمیایی در نمونه های آب و پساب
- بررسی توانایی جذب فلزات مس، کادمیوم و سرب توسط باکتریهای جاذب، منطقه مورد مطالعه دریاچه سد ماملو
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۸ . توسعه هدفمند صنایع تبدیلی و تکمیلی چغندرقند)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۷ . الزامات تعریف صحیح پروژه های طراحی و اجرای الگوی کشت در قانون بودجه)
- برنامه های دولت ها برای تسهیل رشد استارت آپ های فناوری محور بخش کشاورزی (مطالعه موردی استرالیا، هند و هلند)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.