مطالعه و بررسی میزان کاهش الودگی سفره های اب زیر زمینی در محل های دفن علمی پسماندها با استفاده از مصالح ژئو سنتتیک

Publish Year: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 868

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

EERCKC01_049

تاریخ نمایه سازی: 29 مهر 1390

Abstract:

با توجه به اهمیت زیاد موضوع دفن علمی و بهداشتی پسماندها ، در این تحقیق سعی شده است ضرایب نفوذ پذیری دو سیال متفاوت ( اب شهری و شیرابه ) از لایه های مستقر در کف محل دفن تخمین زده شود. در این رابطه سه نوع خاک متفاوت از نقاط مختلف کشور بصورت دست خورده به ازمایشگاه انتقال یافته است. همچنین شیرابه مورد استفاده در ازمایشات از کارخانه تهیه کود الی (کمپوست) اصفهان تهیه و به تدریج و در طول زمان تحقیق به ازمایشگاه انتقال یافته است. اب مورد استفاده در ازمایشات از اب شهری کرمان و رفسنجان فراهم شده است مصالح ژئو سنتتیک مورد ازمایش عبارت است از پرده عایقGeosynthetic Clay Liners) GCL با نام تجاری BENTOMAT که این پرده توسط محقق در ازمایشگاه طی مراحلی ساخته (مشابه سازی شده با نمونه خارجی) شده است. کلیه ازمایشات نشان دهنده این موضوع می باشند که نفوذ پذیری سیالات تراکم ناپذیر مورد ازمایش (اب شهری رفسنجان و کرمان و شیرابه کارخانه تهیه کود الی اصفهان) با انرژی تراکم لایه خاک نسبت معکوس دارند. به عبارت دیگر افزایش انرژی تراکم (از پروکتور نرمال به پروکتور اصلاح شده) با عث کاهش نفوذ پذیری می گردد. به علاوه نوع و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی سیال عبوری تاثیر مهمی در نفوذ پذیری لایه مرکب (خاک متراکم شده و پرده عایقGCL دارد .نتایج این تحقیق نشان می دهد که نحوه اماده سازی پرده عایق GCL قبل از قرار گیری در سلول) نقش مهمی در نفوذ پذیری لایه مرکب دارد. به عبارت دیگر در مرحله اماده سازی پرده عایق GCL دو عامل در نفوذپذیری ان تاثیر بسزایی دارند که این دو عامل عبارتند از درجه اشباع پرده و میزان سربار اعمال شد ه به پرده در حین غوطه وری در سیال

Authors

فضل اله سلطانی

استاد یار دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • . طرح پژوهشی فضل الله سلطانی با عنوان بررسی امکان ...
  • عبد الرحیم پرورش، حسین موحدیان، محمدعلی زولی، غلظت فلزات سنگین ...
  • _ Nathalie Touze- Foltz, Christian Duquenoi, Eneric Gaget, .Hydraulic and ...
  • . Guyonnet, D., Gaucher, E, , Gaboriau, H., Pons, C.-H., ...
  • نمایش کامل مراجع