شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر مدیریت کیفیت بیمارستانی در بحران ها (مورد مطالعه: بحران کووید ۱۹ در شهر کرمانشاه)

Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 415

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_DPMK-11-3_004

تاریخ نمایه سازی: 8 شهریور 1400

Abstract:

زمینه و هدف: پژوهش حاضر با هدف شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر مدیریت کیفیت بیمارستانی در بحران ها با مورد مطالعه بیمارستان های شهر کرمانشاه در شرایط بحران کووید-۱۹ انجام شده است. روش: جامعه آماری این پژوهش، در بخش کیفی کلیه کارکنان بیمارستان های شهر کرمانشاه بودند که بر اساس اشباع نظری و منطق نمونه گیری نظری و گلوله برفی تعداد ۱۷ نفر انتخاب گردیدند. نمونه آماری در بخش کمی تعداد ۱۵۰ نفر بود که به شیوه نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. ابزار پژوهش در دو بخش کیفی و کمی به ترتیب مصاحبه و پرسشنامه بود که در بخش کیفی مصاحبه به صورت حضوری و پرسشنامه ها در بخش کمی به صورت فرم برخط گوگل در بین اعضای نمونه توزیع گردید. پرسشنامه مورد استفاده در این پژوهش، پرسشنامه محقق ساخته با استفاده از تم های به دست آمده در بخش کیفی طراحی گردید. تحلیل داده ها در بخش کیفی با استفاده از روش تحلیل محتوای کیفی انجام گرفت و در بخش کمی با استفاده از آزمون فریدمن، اولویت بندی صورت گرفت. نرم افزار مورد استفاده در بخش های کیفی و کمی به ترتیب MAXQDA ۲۰۱۸ و SPSS ۲۵ بوده است.  یافته ها: نتایج بخش کیفی با استفاده از تحلیل مضمون با استفاده از مصاحبه ها نشان داد که ۲۴ تم فرعی در قالب ۴ تم اصلی شامل ساختار، کارکنان، فرآیند و نتایج دسته بندی شدند. همچنین نتایج حاصل از بخش کمی و آزمونt  تک نمونه­ای نشان داد که کلیه این عوامل بر مدیریت کیفیت بیمارستانی تاثیر گذارند. نتیجه گیری: نتایج حاصل از آزمون فریدمن به منظور بررسی اولویت بندی عوامل نیز برای اولویت عوامل با توجه به میانگین رتبه ها ترتیب اولویت را به صورت کارکنان، فرآیند، ساختار و نتایج نشان داد.  

Keywords:

Authors

مهتاب مرتضایی

M.A. Student of Entrepreneurship, Social Sciences Faculty, Razi University, Kermanshah, Iran

محمدجواد جمشیدی

Assistant Professor, Management and Entrepreneurship Department, Social Sciences Faculty, Razi University, Kermanshah, Iran. (Corresponding Author)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Aagja, J. P., & Garg, R. (۲۰۱۰). Measuring perceived service ...
  • Coombs, W. T., & Laufer, D. (۲۰۱۸). Global crisis management–current ...
  • نمایش کامل مراجع