Year: 1400
COI: MDMCONF04_154
Language: PersianView: 154
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
پیشگیری از جرایم سایبری با توجه به زمان بر و هزینه بر بودن کشف این جرایم، از اهمیت بالایی برخوردار است و مستلزم شناسایی سناریوهای مربوطه می باشد. هدف از انجام پژوهش حاضر شناسایی سناریوهای پیشگیر ی از جرایم سایبری است. تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و از لحاظ گردآوری اطلاعات و روش تجزیه و تحلیل، توصیفی- تحلیلی محسوب می شود. جامعه آماری تحقیق را خبرگان و متخصصان نیروی انتظامی به تعداد ۷ نفر تشکیل می دهند. جهت گردآوری اطلاعات از مطالعات کتابخانه ای و روش میدانی استفاده گردید. بدین ترتیب که در تحقیق حاضر بر اساس مطالعات کتابخانه ای و بررسی پژوهش های قبلی، مجموعه نسبتا جامع و کاملی از عوامل موثر بر پیشگیری از جرایم سایبری شناسایی گردید و در مرحله بعد، ماتریس تاثیرات متقاطع برای سنجش میزان تاثیرگذاری عوامل بر یکدیگر طراحی شده و در اختیار خبرگان قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده های گردآوری شده از روش تحلیل اثرات متقاطع و از نرم افزار میک مک استفاده گردید. براساس یافته های این پژوهش، ۳۱ عامل موثر بر پیشگیری از جرایم سایبری که عبارت است از: فرهنگ سازی و تولید رسانه ای، استفاده از ابزارهای امنیتی توسط کاربران، افزایش میزان تلاش برای ارتکاب جرم، کاهش عوامل محرک جرم، در اختیار داشتن نرم افزارها و سخت افزارهای پیشرفته و به روز، رصد و پایش سایت های اینترنتی و شبکه های اجتماعی مجازی، بهره برداری از اقدامات فنی و مخابراتی و... شناسایی شد و در ادامه با توجه به دو عامل راهبردی در اختیار داشتن نیروها ی متخصص و آموزش دیده و سواد رسانه ای چهار سناریوی سازگار با دو متغیر راهبردی شناسایی گردید و مطابق با آن سناریوی مطلوب پیشگیری از جرایم سایبری سناریوی اول می باشد که در اختیار داشتن نیروهای متخصص و آموزش دیده و سواد رسانه ای هر دو در وضعیت مطلوب قرار دارند.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is MDMCONF04_154. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1268262/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:مرتضوی، سیدمرتضی و مظفری، محمدمهدی و کشاورزترک، محسن،1400،سناریوهای پیشگیری از جرایم سایبری،Fourth International Conference on New Developments in Management, Economics and Accounting،Tehran،https://civilica.com/doc/1268262
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۹. تبصره «۱۵» (پیشنهاد الحاق یک بند)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۵ . درآمدها و اعتبارات استانی (ویرایش اول)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۵۸ . جدول تبصره (۱۴)) ارزیابی ارقام ردیف ها و نحوه انعکاس منابع و مصارف جدول تبصره (۱۴) در بودجه عمومی) (ویرایش اول)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک بند به تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور»
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.