Year: 1391
Publish place: Journal of Watershed Management Research، Vol: 3، Issue: 6
COI: JR_JWMR-3-6_005
Language: PersianView: 71
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
پدیدههای فرسایش و انتقال رسوب در رودخانهها یکی از مهمترین و پیچیدهترین موضوعات مهندسی رودخانه میباشد. این پدیدهها اثرات ویژهای روی شاخص های کیفی آب، کنش کف بستر و کناره های رودخانه داشته و همچنین خسارات جبران ناپذیری به طرح های عمرانی آب وارد مینماید. پیشبینی دقیق میزان رسوب رودخانهها اهمیت قابل توجهی در مدیریت منابع آب و طراحی و ساخت و همچنین برنامه ریزی در بهره برداری از سازههای آبی دارد. در این تحقیق سعی گردیده است که کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی رسوب معلق مورد ارزیابی قرار گیرد. با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی (مدل پرسپترون چند لایه) رسوب معلق در ایستگاه هیدرومتری حیدرآباد روی رودخانه جامیشان پیشبینی گردیده و نتایج با منحنی سنجه رسوب مورد مقایسه قرار گرفته است و مزایا و معایب هر یک از این روشها تجزیه و تحلیل شده است. براساس نتایج بدست آمده شبکه عصبی مصنوعی نتایج قابل قبولی را جهت شبیهسازی بار معلق در ایستگاه حیدرآباد ارائه میکند، بطوریکه در مقایسه با منحنی سنجه رسوب از دقت بالاتری برخوردار است. مقدار R۲ که از شبکه عصبی بدست آمده برابر با حدود ۹۲/۰ و R۲ که از منحنی سنجه رسوب بدست آمده برابر با حدود ۸۳/۰ است. البته لازم به ذکر است که شبکه عصبی نیز نقاط اوج را به درستی پیشبینی نمیکند که این از نقاط ضعف نوع مدل بشمار می رود.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_JWMR-3-6_005. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1284465/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:دستورانی، محمدتقی و عظیمی فشمی، خداکرم و طالبی، علی و اختصاصی، محمدرضا،1391،برآورد رسوبات معلق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز جامیشان استان کرمانشاه)،https://civilica.com/doc/1284465
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.