Year: 1400
COI: BTCONF04_010
Language: PersianView: 112
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
افزایش جمعیت کلانشهرها و نیاز به توسعه شبکه های ارتباطی زیرزمینی سبب گسترش روزافزون پروژه های تونل سازی در سطح شهرها شده است. کلانشهر تهران نیز با حجم ترافیک سنگین به ویژه در محدوده بازار روبه رو است. برای حل معضل ترافیک در این محدوده، تونل زیرگذر امیرکبیر از بزرگراه امام علی (ع) تا سه راه امین حفاری شده است. با توجه به عمق کم تونل و وجود سازه های سطحی متعدد در مسیر تونل، تحلیل پایداری و طراحی سیستم نگهداری مناسب برای جلوگیری از آسیب به شهروندان، ساختمانهای موجود و تاسیسات زیرزمینی محدوده تونل حائز اهمیت است. در واقع تحلیل پایداری و طراحی سیستم نگهداری تونلها به ویژه در مناطق کمعمق شهری یکی از پارامترهای مهم طراحی موفق محسوب میشود؛ به طوری که هر گونه ناپایداری در سیستم نگهداری تونلهای شهری منجر به خسارات جبرانناپذیری در محدوده اطراف تونل میشود. در این تحقیق قطعه T۳ تونل زیرگذر امیرکبیر تهران به عنوان مطالعه موردی انتخاب شده است. فرآیند مدلسازی به روش عددی المان محدود و با استفاده از نرم افزار Plaxis به صورت سه بعدی انجام شده است. گامهای حفاری مطابق روش جدید تونلسازی اتریشی (ناتم) و مدل رفتاری به صورت خاک سختشونده مدلسازی شده است. بر اساس نتایج حاصل از این تحقیق، تنشهای موثر افقی و قائم به ترتیب ۱۳/۵۱ و ۶۵/۳۴ کیلوپاسکال به دست آمده است. همچنین حداکثر ممان خمشی در راستای XX و YY به ترتیب حدود ۴۶۰ و ۵۴۰ کیلونیوتن -متر بر متر به دست آمده است. بر اساس این نتایج سیستم نگهداری شامل لتیس گیردر و شاتکریت به ضخامت ۳۰ سانتیمتر در هر گام حفاری به همراه نصب ستون میانی گالری مرکزی تونل با ضخامت ۸۰ سانتیمتر پیشنهاد میشود. حداکثر میزان جابهجاییهای افقی و قائم پس از نصب این سیستم نگهداری به ترتیب حدود ۱۱ و ۳۸ میلیمتر به دست آمده است. به این ترتیب میتوان با نصب به موقع سیستم نگهداری پیشنهاد شده، پایداری این تونل را با ضریب اطمینان مناسب تضمین کرد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is BTCONF04_010. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1290945/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:مهدوری، ستار و چهره پاک، محمدمهدی،1400،تحلیل پایداری و طراحی سیستم نگهداری تونل امیرکبیر به روش عددی المان محدود،The 4th National Conference on New Technologies in Architectural, Civil and Urban Engineering of Iran،Tehran،https://civilica.com/doc/1290945
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- دستورالعمل طراحی و اجرای دیوارهای ساخته شده از بلوک های بتن هوادار اتوکلاو شده (AAC)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.