اثرات دانه کامل کانولا با و بدون آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی

Publish Year: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 811

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AGRIDEA05_392

تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1390

Abstract:

اهمیت پروتئین حیوانی به دلیل نقش مهمی که در سلامت و رشد انسان به لحاظ دارا بودن تمام اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن انسان دارد، برکسی پوشیده نیست. در بین منابع پروتئینی حیوانی، گوشت مرغ ب هدلیل قیمت ارزان، سهولت هضم، درصد کم اتلاف لاشه، نسبت کم استخوان به وزنبدن، کمی چربی و کلسترول نسبت به گوشت قرمز برتری دارد. پرورش و تولید طیور به میزان زیادی به منابع انرژی و پروتئین گیاهی وابسته است .این تحقیق به منظور تعیین اثرات سطوح مختلف دانه کانولا، با و بدون آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی انجام شد. در این آزمایش از 240 قطعه جوجه یک روزه از سویه راس 308 در 8 تیمار و 3 تکرار به صورت طرح فاکتوریل 4 ×2 ، در 4 سطح ( 0، 3، 6 و 9 درصد) دانه کانولا و 2 سطح( 0 و 05 / 0درصد) آنزیم روابیو استفاده شد. جیره ها، برای دوره های آغازین و رشد تنظیم شدند. در پایان هر هفته، جوجه ها و خوراک مصرفی برایهر قفس به طور جداگانه توزین شدند. نتایج نشان داد که میانگین افزایش وزن در کل دوره افزایش معن یداری داشت ( 05 / p≤0 ).خوراک مصرفی وضریب تبدیل در کل دوره، به ترتیب افزایش و کاهش معنی داری را در سطوح دانه و بین تیمارها داشت( 05 / p≤ 0 ). ).در نتیجه بر طبق نتا یج این آزمایش و تاثیر مثبت افزایش دانه کانولا بر خصوصیات عملکرد جوجه ها ، می توان تا سطح 9در صد دانه کانولا در جیره جوجه های گوشتی استفاده کرد.

Authors

عاطفه آقارجبی

دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی قائمشهر

وحید رضایی پور

استادیار علوم دامی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد قائمشهر

شهاب الدین قره ویسی

استادیار علوم دامی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد قائمشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • . _ دبیری، ن، ق. فیاضی، ج. 1387. تاثیر استفاده ...
  • جلالی، س. حاجی‌آبادی، س، م. جعفری صیادی، ع، ص. ابوالقاسمی، ...
  • حاجی‌شفیعی، آ. شهیر، م، ح. لطف‌اللهیان، ه . 1385. یررسی ...
  • -ابدی، ح. ایلا، ن. ایرانی، م. 1385. تعیین سطوح مناسب ...
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)، دانشکده کشاورزی 28-27 بهمن ماه ...
  • نمایش کامل مراجع