اثر طول مدت دوره های آغازین، رشد و پایانی، بر عملکرد و صفات لاشه ی جوج ههای گوشتی

Publish Year: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 694

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AGRIDEA05_459

تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1390

Abstract:

این آزمایش به منظور بررسی تأثیر طول مدت دوره های آغازین، رشد و پایانی بر عملکرد و خصوصیات لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308 انجام شد. تعداد 128 قطعه جوجه ی گوشتی یکروزه سویه ی تجاری راس 308 در یک طرح کاملاً تصادفی با دو تیمار و چهار تکرار، ازسن 1 تا 49 روزگی مورد آزمایش قرار گرفت. هر دو تیمار دارای انرژی قابل متابولیسم و سطوح مواد مغذّی یکسان و طول مدت دوره های آغازین، رشد و پایانی متفاوت بودند که بر اساس میانگین مواد مغذّی توصیه شده توسط دو استاندارد غذایی شامل 1994) NRC1 )( 0-21روزگی، 42 - 22 روزگی و 49 - 42 روزگی) و کاتالوگ سویه ی راس 308 ( 10 - 0 روزگی، 28 - 11 روزگی و 49 - 29 روزگی) تنظیم گردیده بودند.نتایج حاصله نشان داد که در طول کلّ دوره ی آزمایش ضریب تبدیل خوراک در جوجه های تغذیه شده با طول مدت دور ههای آغازین، رشد وپایانی توصیه شده توسط NRC به طور معنی داری کمتر از تیمار مقابل بود ( 05 / P≤ 0 ). تفاوت معنی داری در خوراک مصرفی، افزایش وزنروزانه و صفات لاشه، بین دو تیمار مشاهده نشد. استفاده از طول مدت دوره های آغازین، رشد و پایانی توصیه شده توسط NRC ، هزینه های تولیدرا در هر کیلوگرم از وزن زنده، در مقایسه با تیمار مقابل به طور معنی داری کاهش داد ( 05 / P≤ 0 ). نتایج نشان داد که تنظیم نمودن جیر ههای ذایی بر پای هی توصیه ی دوره های پرورشی 1994) NRC ) می تواند در بهبود عملکرد طیور و کاهش هزین ههای تولید نسبت به توصیه ی کاتالوگسویه ی راس 308 سودمندتر باشد

Authors

اسکندر خیری

دانش آموخته کارشناسی ارشد

علی نوبخت

استادیار گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • ورضا، ج.، ق. ع. صادقی و م. مهری: 1385. تغذیه ...
  • Ehtesham, A., and S. D. Chowdhury. 2002. Responses of laying ...
  • Roush, W. B. 1982. An investigation of protein levels for ...
  • نمایش کامل مراجع