چگونه دردوران کرونا با برنامه ریزی برای اوقات فراغت دانش آموزان کلاس خود از طریق آموزش در شبکه ی شاد ،تاب آوری و روابط بین والدین و فرزندان را بهبود بخشیم؟

Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 403

This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

EBRCCONF01_659

تاریخ نمایه سازی: 26 مهر 1400

Abstract:

به علت شیوع ویروس کرونا تعطیلی مدارس و لزوم تداوم آموزش در سال تحصیلی، معلمان ناگزیربه آموزش در شبکه های اجتماعی گردیدن این امر در ابتدا مورد توجه والدین به جهت مصون ماندن فرزندان خود از این ویروس بود ولی ادامه یافتن آموزش مجازی در کنار مزایای بیشمار معایبی نیز در پی داشت یکی از موضوعات مهم که مورد غفلت قرار گرفت. بحث اوقات فراغت دانش آموزان و آسیبهای ناشی از آن در ایام قرنطینه خانگی است .پژوهش حاضر با هدف برنامه ریزی برای اوقات فراغت دانش آموزان کلاس پنجم دبستان علامه حلی از طریق آموزش در شبکه ی شاد ، در ایام کرونا به منظور افزایش تاب آوری و بهبود روابط بین والدین و فرزندان انجام شده است. که به منظور سنجش متغیرها از پرسشنامه های تاب آوری کانر و دیوید سون و پرسشنامه ارزیابی رابطه والد - فرزند (PCRS) توسط مارک آ. فاین، جی. آر. مورلند، و اندرو اسچووبل استفاده شده است. نتایج حاصل از پژوهش نشان می دهد که میانگین نمرات در متغیرهای تاب آوری ورابطه والد و فرزند به طور معناداری پس از اجرای طرح های آموزشی افزایش یافته است.

Authors

عطیه غریبی

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، آموزگار آموزش و پرورش استان مرکزی، آموزش و پروش ناحیه ۲ اراک، دبستان علامه حلی، اراک ، ایران.

فرزانه غریبی

دکتری برنامه ریزی درسی، گروه علوم تربیتی و روانشناسی، دانشکده علوم انسانی،دانشگاه اراک، اراک، ایران