Year: 1398
Publish place: French Language and translation research، Vol: 2، Issue: 2
COI: JR_RLTF-2-2_010
Language: PersianView: 47
This Paper With 25 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 25 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
قرن نوزدهم فرانسه، به نوعی دوران شکوفایی ادبی است و این شکوفایی ادبی را وام دار مکتب ها و جریانات ادبی و البته پیشگامان آن هاست. پیدایش مکتب های ادبی متعدد، زمینه ظهور نویسندگان بزرگی را در عرصه های مختلف رمان نویسی، شعر، تئاتر و...، فراهم آورد که شهرت و تاثیر آن ها نه تنها در فرانسه که در سرتاسر جهان غیرقابل انکار است. شمار زیادی از شاهکارهای ادبی و شاعران و نویسندگان بزرگ این قرن به لطف ترجمه و مترجمان برای جهانیان و البته ایرانیان شناخته شده اند. مکتب رئالیسم در فرانسه با نام چند تن از نویسندگان پیوند خورده است. اونوره دو بالزاک، یکی از معروف ترین نویسندگان و پیشگامان این مکتب به شمار می رود که واقعیت های اجتماعی عصر خود را در آثارش به تصویر کشیده است. جایگاه ویژه اونوره دو بالزاک در ادبیات فرانسه و البته در مکتب رئالیسم، ما را بر آن داشت تا در پی مطالعه و بررسی جایگاه این نویسنده در ایران باشیم. در این نحقیق خواهیم کوشید تا با بهره گیری از نظریه پذیرش به بررسی دلایل جایگاه عالی این نویسنده در جامعه ایرانی بپردازیم. نظریه پذیرش، نظریه ای منشعب از ادبیات تطبیقی و خواننده محور است که مقبولیت یا عدم مقبولیت نویسنده یا اثری خارجی را در جامعه بررسی می کند و در صدد کشف دلایل پذیرش آن ها بر می آید. بنابراین در تحقیق پیش رو، تلاش خواهد شد تا پس از ارائه آمار دقیق، به بسترهای پنهان ولی موثر در مقبولیت بالزاک که عمدتا بسترهای اجتماعی فرهنگی هستند، نیز اشاره شود.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_RLTF-2-2_010. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1305035/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:قادری، فاطمه و فارسیان، محمدرضا،1398،اونوره دوبالزاک در ایران،https://civilica.com/doc/1305035
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.