یافته علمی: تاثیر استفاده از آنتن منشعب دافنی پولکس (Daphnia pulex) غنی شده با جیره های مختلف غذایی بر رشد و بقاء لارو ماهیان دم شمشیری (Xiphophorus helleri) و گوپی (Poecilia reticulata)

Publish Year: 1398
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 253

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_ISFJ-29-1_015

تاریخ نمایه سازی: 20 آبان 1400

Abstract:

موفقیت در مرحله ابتدایی پرورش لاروها موجب رشد سریع تر، سلامت بهتر و افزایش درصد بقاء بچه ماهیان در مراحل بعدی پرورش و بعد از رهاسازی می­گردد (بابایی و همکاران، ۱۳۹۰؛ چوبیان و همکاران، ۱۳۹۲). از اینرو، بدست آوردن جیره غذایی مناسب جهت عبور از مرحله تغذیه از کیسه زرده تا تغذیه فعال، افزایش درصد بقاء و بازماندگی ماهیان در مرحله لاروی، قابلیت دسترس بودن آسان و قابل هضم بودن برای بدست آوردن موفقیت در پرورش لارو آبزیان بسیار حائز اهمیت است (چوبیان و همکاران، ۱۳۹۲). میزان اسیدهای چرب ضروری اسید ایکوزا پنتانوئیک (EPA) و اسید دکوزا هگزانوئیک (DHA) در دافنی­ها کم می­باشد. لذا، استفاده از تکنیک­هایی که بتواند سبب افزایش میزان اسیدهای مذکور در آنها گردد، بسیار مهم و ضروری است. یکی از مسائلی که استفاده از دافنی­ها را حائز اهمیت میسازد، امکان غنی سازی راحت با موادی نظیر اسیدهای چرب ضروری، اسیدهای آمینه ضروری و ویتامین­ها است (Girri et al., ۲۰۰۲). هدف از انجام این پژوهش، بررسی تغییرات میزان بقاء و رشد لارو ماهیان آکواریومی دم شمشیری و گوپی تغذیه شده با دافنی پولکس (Daphnia pulex) غنی شده با جلبک اسیلاتوریا آفریکانوم و روغن­های کانولا و ماهی طی دوره مطالعه بوده است.  

Authors

طیبه عنایت غلامپور

Faculty of Fisheries and Environmental Sciences, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran

مجتبی پولادی

Department of Aquatic Production and Exploitation, Faculty of Fisheries and Environmental Sciences, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran.

ابراهیم ستوده

Department of Fisheries, Faculty of Agriculture and Natural Resources, Persian Gulf University, Bushehr, Iran.

سید علی اکبر هدایتی

Department of Aquatic Production and Exploitation, Faculty of Fisheries and Environmental Sciences, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • بیرانوند، م.، قائنی، م. و ولایت زاده، م.، ۱۳۹۴. تاثیر ...
  • Abedian Kenari, A., Mozanzadeh, M. and Pourgholam, R., ۲۰۱۱. Effects ...
  • rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). Aquaculture, ۲۶۷: ۲۶۰-۲۶۸. DOI: ۱۰.۱۰۱۶/ j.aquaculture.۲۰۰۷.۰۱.۰۰۲ ...
  • Farhadian, O., Khanjani, M.H., Keivany, Y. and Ebrahimi, Dorche E., ...
  • Gordon Bell, J., Mcevoy, J., Tocher, D.R., Mcghee, F., Campell, ...
  • Torfi Mozanzadeh, M., Agh, N., Yavari, V., Marammazi, G., Mohammadian, ...
  • Turchini, G.M., Ng, W.K. and Tocher, D.R., ۲۰۱۱. Fish oil ...
  • نمایش کامل مراجع