بررسی وضعیت اجرای دستورالعمل های مراقبت پرستاری ایمن از راه هوایی بیماران تحت تهویه مکانیکی در بیمارستان های نظامی

Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 232

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_MCS-8-2_007

تاریخ نمایه سازی: 24 آبان 1400

Abstract:

مقدمه: مراقبت از بیماران تحت درمان با تهویه مکانیکی به خاطر عوارض ناشی از آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هدف: مطالعه ی حاضر با هدف تعیین وضعیت اجرای دستورالعمل های ایمنی مراقبت از راه هوایی بیماران تحت تهویه مکانیکی توسط پرستاران انجام شده است. مواد و روش ها: این مطالعه توصیفی در بخش های مراقبت ویژه بیمارستان های منتخب نظامی شهر تهران در سال ۱۳۹۹ انجام شد. جامعه مورد مطالعه کلیه پرستاران شاغل در این بخش ها بود. بر این اساس عملکرد ۹۰ پرستار چهار بار، مورد مشاهده قرار گرفت. در مجموع ۲۷۰ مشاهده از عملکرد پرستاران در مراقبت از راه هوایی بیماران، در چک لیست مشاهده ای محقق ساخته، ثبت گردید. داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS نسخه ی ۲۵ و با کمک آزمون های آماری توصیفی و استنباطی مانند آزمون تی مستقل، آزمون آنووا (ANOVA)، ضریب همبستگی پیرسون تجزیه و تحلیل شدند. سطح معنی داری کمتر از ۰/۰۵ در نظر گرفته شد. یافته ها: ۱/۶۱ درصد نمونه های مورد پژوهش مرد، ۹۲/۲ درصد با مدرک کارشناسی و میانگین سنی ۸/۴۴±۳۳/۳۶ سال بودند. میانگین و انحراف معیار مراقبت ایمن در بار اول مشاهده ۷/۵۹±۳۵/۰۸، در بار دوم ۷/۳۰±۱۲/۳۵ و در بار سوم ۷/۰۵±۳۵/۶۱ بود. کیفیت مراقبت در هر سه دوره زمانی در حد نامطلوب بود. انجام مراقبت ایمن از راه هوایی بیماران با متغیرهای جنس، تاهل، سابقه کار، نوع استخدام، شیفت و سابقه ی گذراندن کارگاه در مورد ایمنی بیمار، مراقبت های ویژه و تهویه مکانیکی ارتباط معنی داری داشت. بحث و نتیجه گیری: در این مطالعه مشخص شد وضعیت اجرای دستورالعمل های ایمنی مراقبت از راه هوایی بیماران تحت تهویه مکانیکی توسط پرستاران در سطح نامطلوبی قرار دارد. نظارت بیشتر بر عملکرد پرستاران، آموزش کاربردی و با کیفیت در مورد چگونگی مراقبت از راه هوایی بیماران و اجرای دقیق دستورالعمل های ایمنی، اکیدا توصیه می شود.

Authors

شیرین کاوه

MSc in Military Nursing, Faculty of Nursing, Aja University of Medical Sciences, Tehran, Iran.

مریم نظام زاده

MSc in Nursing, Instructor, Critical Care Nursing Department, Faculty of Nursing, Aja University of Medical Sciences, Tehran, Iran.

فاطمه کلروزی

Ph.D. in Nursing, Instructor, Pediatric Nursing Department, Faculty of Nursing, Aja University of Medical Sciences, Tehran, Iran.

سید امیرحسین پیشگویی

Ph.D. in Nursing, Associate Professor, Critical Care Nursing Department, Faculty of Nursing, Aja University of Medical Sciences, Tehran, Iran.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Schneider MA, Ruth-Sahd LA. Fundamentals: Still the building blocks of ...
  • Van Gelderen SC, Zegers M, Boeijen W, Westert GP, Robben ...
  • Latest Patient Safety Guidelines: Ministry of Health and Medical Education; ...
  • World Health Organization. Latest Patient Safety Guidelines and Approach ۲۰۱۹ ...
  • Habibzadeh HAF, Qhavami H, Moradi K. Investigating the establishment of ...
  • Zolfaghari M, Aeen FB, Noghabi AA, Mehran A. Effects of ...
  • Khanjari S, Behzadi F, Haghani H. Nurses' performance for oral ...
  • نمایش کامل مراجع