Year: 1394
Publish place:
Journal of Literary Criticism and Rhetoric، Vol: 4، Issue: 1
COI: JR_JLCR-4-1_006
Language: PersianView: 45
This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
حوزه پژوهش های زبانی سنتی یا بلاغت، با حوزه مطالعات زبانشناختی معاصر دارای چنان ارتباط استواری است که از آن می توان به بوطیقای ارتباط یاد کرد. این بوطیقای ارتباط در هر گونه ادبی، مقتضای حال متفاوتی با گونه های دیگر دارد. بلاغت زبان در مثنوی نیز بر پایه بوطیقای «ارتباط- ترغیب»ی شکل گرفته است که در یک سوی آن، «بافت متن» به چشم می خورد و در سوی دیگر، عواملی را می توان یافت که توانش ارتباطی مثنوی بر مخاطب و واکنش های پدید آمده را از جانب او درون موقعیت یا بافتی معین ارزیابی می کند. به این ترتیب، پنج نقش عمده در این چارچوب ارتباطی می توان تشخیص داد که هریک در حوزه زبان عرفان ویژگی هایی دارد. این مقاله، در صدد است تا علاوه بر تبیین ساختار ارتباط- ترغیب در مثنوی، کارکردهای مرتبط با این الگو را تحلیل و جایگاه آن را در گونه تعلیمی متن مثنوی تشریح کند.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_JLCR-4-1_006. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1321801/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:حجتی زاده، راضیه،1394،الگوی بررسی ساختار ارتباطی زبان در متون تعلیمی ادبیات فارسی،https://civilica.com/doc/1321801
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.