Year: 1400
COI: DRDIRAN02_083
Language: PersianView: 79
This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
هنجارگرایی و مقاومت در زمره شاخصهای بنیادین گفتمان انقلاب اسلامی بوده که در فضای بیانیه گام دوم از قابلیت لازم برای بازنمایی هویتی، ساختاری و کارکردی برخوردار شده است. هنجارگرایی انعکاس نشانه های کنش هویتی بازیگران در دهه سوم قرن ۲۱ خواهد بود. نظریه پردازانی همانند »فوکویاما« و »آلن تورن« مفاهیم جدیدی را در تبیین نیروهای اثربخش اجتماعی، سیاسی و بین المللی مورد توجه قرار داده اند. در این فرآیند، شاهد ظهور شکل جدیدی از مناسک در قالب راهپیمایی اربعین به عنوان نمادی از هنجارگرایی و مقاومت بودهایم.هرگونه هنجارگرایی نیازمند تولید زبان سیاسی خاصی میباشد. گسترش مقاومت به عنوان یکی از نشانه های اصلی اقتدار ملی جمهوری اسلامی ایران در بیانیه گام دوم مربوط به شرایطی است که زیرساختهای لازم برای تولید قدرت به وجود آید. مفهوم مقاومت پیوند همهجانبهای با نیروهای سیاسی و فرآیندهای تحول اجتماعی در محیط منطقه ای پیدا کرده است. زبان سیاسی مقاومت اسلامی را میتوان انعکاس ظهور ادبیات اسلامی در سیاست منطقه ای و بین المللی مبتنی بر گام دوم انقلاب اسلامی دانست.اگرچه هنجارگرایی یکی از شاخصهای بنیادین انقلاب اسلامی ایران بوده است، اما در سالهای قرن ۲۱ از فضای اجتماعی و ساختاری به حوزه منطقه ای و بین المللی تسری پیدا کرده است. فوکو مفهوم اولین انقلاب پست مدرنیستی را به دلیل قالبهای هنجاری انقلاب اسلامی و رویکرد مقاومت به کار گرفت. در بیانیه گام دوم، هنجارگرایی از حوزه اجتماعی و ساختاری به عرصه منطقه ای و بین المللی گسترش یافته است. به همانگونه ای که مقاومت اجتماعی مبتنی بر نشانه های جدیدی از کنش رفتاری بازیگران در محیط منطقه ای و بین المللی تلقی و تفسیر میشود.پرسش اصلی مقاله آن است که »هنجارگرایی و مقاومت در گام دوم انقلاب اسلامی در محیط منطقه ای و سیاست بین الملل دارای چه نشانه ها و کارکردهایی خواهد بود؟« فرضیه مقاله به این موضوع اشاره دارد که »هنجارگرایی زمینه شکل گیری هویت و جبهه مقاومت در محیط منطقه ای و در برابر نظام سلطه را به وجود آورده است.« بیان چنین رویکردی به مفهوم آن است که هویت مقاومت و هنجارگرایی گام دوم انقلاب اسلامی مبتنی بر نشانه هایی از »عدالت، موازنه قدرت و چالشگرایی« در برابر بازیگران جنگ نیابتی را اجتنابناپذیر ساخته است. مقاومت در دوران موجود از حوزه جغرافیایی ایران عبور نموده و در عرصه محیط منطقه ای به نیروی تاثیرگذار سیاسی و اجتماعی تبدیل شده است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is DRDIRAN02_083. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1329099/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:پوستین چی، زهره،1400،هنجارگرایی و مقاومت در گام دوم انقلاب اسلامی،The Second National Conference on Representing the Discourse of the Islamic Revolution Based on the Second Step Statement،Tehran،https://civilica.com/doc/1329099
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
New Papers
- نقش و کاربرد اصول و تاکتیک های پدافند غیر عامل درمقابله باتهدیدات نظامی آینده
- نقش کوادکوپترها در اغتشاشات گام دوم انقلاب
- نقش کنترل فازی در سیستم mls برای فرود پهباد (شرایط بد آب و هوایی)
- نقش فرماندهی و کنترل در کاهش تهدیدات در حوزه تاکتیک و عملیات
- نقش تاثیرات دیپلماسی در آینده ی نظامی کشور
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- فرایند کاربست قدرت نرم در سیاست خارجی (۱ . جمهوری خلق چین)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه موافقتنامه همکاری در زمینه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری صربستان»
- روندهای جهانی و سناریوهای آینده در گزارش شورای اطلاعات ملی ایالات متحده (خلاصه راهبردی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه موافقتنامه سرویس های هوایی دوجانبه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت کشور کویت (اعاده شده از شورای نگهبان)
- سیر تطور کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها و مقایسه آن با ساختار پارلمان های دنیا
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.