Year: 1389
Publish place: Watershed Engineering and Management، Vol: 2، Issue: 3
COI: JR_JWEM-2-3_006
Language: PersianView: 44
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
یکی از روش های معمول کنترل فرسایش کناری رودخانه ها استفاده از آب شکن است که در صورت طراحی و اجرای صحیح، علاوه بر کنترل فرسایش کناری، منجر به بازیابی و احیای اراضی با ارزش حاشیه رودخانه ها می شود. از آنجا که سوالات و ابهاماتی در مورد تعیین طول ، فاصله و شکل دماغه آب شکن های توری سنگی مطرح بوده ، این تحقیق با هدف بررسی تاثیر طول ، فاصله و شکل آب شکن های توری سنگی ، بهصورت آزمایشگاهی انجام شده است. این تحقیق در فلوم آزمایشگاهی با بستر متحرک با طول ۱۷ متر، عرض ۱.۵ متر و عمق ۰.۸ متر انجام شده است. آب شکن های مورد استفاده در آزمایش ها از جنس سنگ و تورسیمی (توری سنگ ) بوده، از نوع سرسپری T)شکل ) غیرمستغرق و عمود بر دیواره فلوم ساخته شده اند. به منظور بررسی آب شستگی دماغه آب شکن ها از دو طول آب شکن ۱۵ و ۲۲.۵ سانتیمتر (۲۰ درصد و ۳۰ درصد تنگ شدگی کانال ) و چهار فاصله آب شکن (چهار نسبت ۲، ۳، ۴ و ۵، فاصله به طول آب شکن ها) در بستری با مصالح و شیب ثابت و سه مقدار دبی (۳۰، ۳۵ و۴۰ لیتر بر ثانیه) مورد آزمایش قرار گرفته است. با توجه به نتایج به دستآمده از تحلیل آزمایش ها برای آب شکن های سرسپری رابطه بدون بعد برای برآورد حداکثر عمق آب شستگی دماغه آب شکن های توری سنگی که به صورت سری ساخته می شوند، استخراج و توصیه شده است. مقایسه مقادیر محاسبه ای از این رابطه با مقادیر مشاهده ای نشان داده است که تفاوت ها در محدوده ۲۵± درصد خطا قرار دارند. مقایسه نتایج روابط ارائه شده بهوسیله سایر محققین با مقادیر مشاهده ای در این تحقیق نشان داده است حداکثر عمق آب شستگی در آب شکن های توری سنگی کمتر از آب شکن های صلب است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_JWEM-2-3_006. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1361179/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:عباسی، علی اکبر و حبیبی ، مهدی ،1389،بررسی آزمایشگاهی عمق آب شستگی دماغه در مجموعه آب شکن های توری سنگی سرسپری ،https://civilica.com/doc/1361179
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.