CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی تاثیر کنترل پروژه بر پیشرفت پروژه های عمرانی شهرداری منطقه هفت شیراز (با تکیه بر توان مدل های نرم افزاری SPSS و Expertchoice )

عنوان مقاله: ارزیابی تاثیر کنترل پروژه بر پیشرفت پروژه های عمرانی شهرداری منطقه هفت شیراز (با تکیه بر توان مدل های نرم افزاری SPSS و Expertchoice )
شناسه ملی مقاله: NASMEA14_022
منتشر شده در چهاردهمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

حکیمه الهی منش - رییس اداره مالی و اقتصادی شهرداری منطقه هفت شهرداری شیراز، شیراز، ایران
طاهره گلخنی - کارشناس مالی و اقتصادی شهرداری منطقه هفت شهرداری شیراز، شیراز، ایران

خلاصه مقاله:
یکی از مسائل و مشکلات متعارف در اجرای پروژه های عمرانی شهرداری ها بالاخص شهرداری منطقه هفت شیراز بروز تاخیر در اجرا و بهره برداری از آنهاست. بطور کلی یکی از شاخص های اصلی در ارزیابی موفقیت پروژه ها انجام آنها در زمان مقرر و یا اجرای بدون تاخیر آنها است. در اکثر موارد تاخیر برای پیمانکار به معنای افزایش هزینه بالا سری و تحت تاثیر تورم موجود قرار گرفتن می باشد. حتی با وجود تکنولوژی مدرن امروزی هنوز تاریخ اتمام پروژه ها به دلیل وجود تاخیرات عقب می افتد. یکی از دلایل این امر شرایط سنتی حاکی بر قراردادها و پروژه ها می باشد. چرا که در قراردادهای سنتی معمولا قرارداد با شخصی بسته می شود که کمترین مقدار قیمت را در مناقصه پیشنهاد می دهد. برای مقابله با این تاخیرات موجود، مدیران شهرداری باید بدانند که چه عواملی باعث بروز این تاخیرات شده اند و در جهت رفع این موضوعات اقدام کنند. در این موضوع پیشنهادی سعی خواهد شد با توجه به فاکتورهای ایجاد کننده تاخیر به صورت کلی و با در نظر گرفتن شرایط حاکم بر قراردادها و پروژه ها در شهرداری منطقه هفت شیراز مهمترین علل ایجاد کننده تاخیر در شناسایی شود و راهکارهایی برای مقابله با این عوامل ارائه شوند. برای این مهم در این موضوع پیشنهادی ضمن پرداختن به مفاهیم کنترل پروژه، به ارزیابی مدیریت در پروژه های عمرانی شهرداری با تاکید بر مدلهای Expertchoice SPSS پرداخته شد. بر اساس نتا یج حاصل از این پژوهش مهندسی ارزش ببیشترین تاث یر را در ارزیابی کیفیت عملکرد پیمانکاران در حین اجرا دارد و زیر معیارهای: برنامه ریزی اجرایی پروژه، صلاحیت نیروهای انسانی دخیل در پروژه و وضعیت نقشه ها از لحاظ کیفیت و جزییات بیشترین تاثیر را بر پیشرفت پروژه های عمرانی شهرداری منطقه هفت به خود اختصاص دادهاند. لذا پیشنهاد می شود که توجه بیشتری به این عوامل شده تا عملکرد بهتری بر پیشرفت پروژه های عمرانی شهرداری منطقه هفت شیراز صورت پذیرد.

کلمات کلیدی:
شهرداری منطقه هفت شیراز، پیشرفت عمرانی، کنترل پروژه، مدیریت ارزش کسب شده، Spss ،Expertchoice

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1368955/