کاهش سطح جریان اتصال کوتاه در شبکه فوق توزیع و انتقال استان یزد با استفاده از محدود کننده های جریان خطا وتعیین امپدانس بهینه آنها با استفاده از الگوریتم پیشنهادی

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,906

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

PSC26_106

تاریخ نمایه سازی: 27 اسفند 1390

Abstract:

افزایش جریان اتصال کوتاه در سیستم های فوق توزیع و انتقال، معضلی است که به دلیل افزایش ظرفیت تولید سیستم، بالا رفتن تعداد مصرف کنندگان و از طرف دیگر توسعه شبکه، بوجود می آید. در این مقاله، در ابتدا با مطالعات اتصال کوتاه انجام شده بر روی شبکه فوق توزیع و انتقال برق استان یزد، شین های مشکلدار از لحاظ سطح جریان اتصال کوتاه شناسایی شدند .سپس، استفاده از محدود کنندههای جریان خطا (FCL) در جهت برطرف کردن مشکل بالا بودن سطح جریان اتصال کوتاه، بررسی شد. برای این منظور پس از مدل کردنFCLدر شبکه و تعیین مکان مناسب نصب آنها، بمنظور دسترسی بهبیشترین کاهش در سطح جریان خطای شین های بحرانی ، مقدار بهینه ی امپدانس FCL ، بوسیله الگوریتم پیشنهاد شده، بدست آمد . سپس تاثیر نصبFCLدر کاهش سطح جریان اتصال کوتاه، تغییرات سطح ولتاژ شین ها در لحظه خطا و نقش آن در بهبود کیفیت توان و همچنین تغییرات جریان اتصال کوتاه عبوری از ترانسفورماتور های سیستم، مورد بررسی قرار گرفت . شیبه سازی ها در محیط نرم افزارDIgSILENT انجام شده است. نتایج نشان می دهند که با استفاده از الگوریتم پیشنهادی میتوان مقدار بهینه امپدانس FCLرا برای داشتن حداکثر کاهش جریان خطا به همراه بهبود افت ولتاژ ناشی از خطا، بدست آورد.

Keywords:

محدود کننده جریان خطا , کاهش جریان اتصال کوتاه , کیفیت توان , مدل , FCL , نرم افزارDIgSILENT

Authors

آرمان گلزارفر

دانشکده برق - دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

علیرضا صدیقی

استادیار دانشکده برق و کامپیوتر-دانشگاه یزد

غضنفر شاهقلیان

دانشیار دانشکده برق-دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

ابوالفضل اسدی

معاونت برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :