تاثیر دانش و مهارت آموخته شده صاحبان کسب و کار از طریق دوره های آموزشی دیجیتال مارکتینگ بر عملکرد فروش آنلاین با نقش میانجی کاربرد تجارت الکترونیک (مطالعه موردی: دانشجویان آکادمی دیجیتال مارکتینگ دهبان)

Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 276

This Paper With 12 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MFTCONF10_002

تاریخ نمایه سازی: 21 دی 1400

Abstract:

پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر دانش و مهارت آموخته شده صاحبان کسب و کار از طریق دوره های آموزشی دیجیتال مارکتینگ بر عملکرد فروش آنلاین با نقش میانجی کاربرد تجارت الکترونیک انجام شده است. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی– پیمایشی بهشمار میآید. جهت گردآوری اطلاعات در این تحقیق از پرسشنامهای محقق ساخت با ۲۶ سوال استفاده شد که روایی و پایایی آن با استفاده از نظر متخصصین و آزمونهای آماری نظیر آلفای کرونباخ و تحلیل عاملی تاییدی مورد تایید قرار گرفت. حجم نمونه مورد نظر با استفاده از فرمول کوکران ۳۳۵ نفر بدست آمد و در نهایت جهت اطمینان ۳۵۰ پرسشنامه به روش نمونهگیری تصادفی میان دانشجویان توزیع شد. جهت بررسی و آزمون فرضیهها از مدل معادلات ساختاری، آزمون سوبل جهت تعیین نقش میانجی و آزمون VAF جهت تعیین شدت نقش متغیر میانجی با استفاده شده است نتایج آزمون سوبل نشان دهنده تاثیر متغیر میانجی تجارت الکترونیک به ترتیب با شدت اثر غیرمستقیم ۰/۵۸ و ۰/۳۱ در رابطه میان دانش و مهارت آموخته شده با عملکرد فروش آنلاین بود. بنابراین، دانش و مهارت کسب شده به واسطه نقش میانجی متغیر تجارت الکترونیک بهصورت غیرمستقیم بر عملکرد فروش تاثیرگذار بودند

Authors

آتنا خیراله زاده

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش تجارت الکترونیک، واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران. (نویسنده مسئول)

اسفندیار دشمن زیاری

استادیار گروه مدیریت بازرگانی، واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران