Year: 1400
COI: ICSAU07_0642
Language: PersianView: 103
This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در گذشته آسایش حرارتی از طریق طراحی ساختمان، متناسب با اقلیم آن و تعداد معدودی از تجهیزات ساختمانی ایجاد می شد. انرژی های تجدید پذیر (مانند انرژی خورشید)می تواند از طریق طراحی فضاهای معماری و شهری سازگار اقلیم و زیست بوم منطقه و با در نظر گرفتن ویژگی های معماری ساختمان از قبیل فرم،ابعاد و جهت گیری آن تامین شود. یکی از این مولفه های مهم، ویژگی های کالبدی ساختمان است که بر میزان مصرف انرژی در این بخش مهم، با سهم ۴۰ درصدی از کل انرژی مصرفی در شهرها، تاثیر می گذارد. استفاده از انرژی های تجدید پذیر همچون جریان هوا ،نور ،حرارت آفتاب و … در ساخت و سازها مد نظر سازندگان بوده است. توجه به هندسه و فرم ساختمان ها و سبزینگی برای کاهش مصرف انرژی مهم است. نتایج آخرین تحقیقات نشان می دهد که هر چه سطح فرم ساختمان نسبت به حجم کوچکتر باشد اتلاف انرژی در ساختمان کمتر خواهد شد اما اینکه هر یک از فرم های ساختمانی در منطقه اقلیمی گرم وخشک تا چه اندازه از اتلاف انرژی جلوگیری می کند و به چه میزان به طور دقیق گزارشی وجود ندارد. لذا در این تحقیق میزان مصرف انرژی در فرم های مختلف ساختمانی در اقلیم گرم و خشک کرمان با نرم افزار شبیه ساز اکوتکت و دیزاین بیلدر مورد ارزیابی قرار می گیرد. نتایج تحقیق نشان می دهد که نحوه استقرار و فرم ساختمان از دو جهت می تواند اتلاف انرژی را کاهش دهد. یکی جهت تابش خورشید و دیگری جهت وزش باد می باشد. فرم ساختمانی با پلان مستطیلی با حیاط مرکزی از دیرباز برای این اقلیم انتخاب شده دارای عملکرد ایده آل و مناسب می باشد و در محدوده آسایش قرار دارد. نتایج این تحقیق می تواند مورد استفاده طراحان برای طراحی ساختمان های به حداقل مصرف انرژی قرار گیرد.
Keywords:
فرم ساختمانی , تناسبات فرمی , میزان مصرف انرژی , اتلاف حرارت , اقلیم گرم و خشک , محدوده آسایش , شبیه سازی
Paper COI Code
This Paper COI Code is ICSAU07_0642. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1373913/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:اسماعیلی پور، مریم و نیک پور، منصور،1400،بررسی تاثیر فرم ساختمان بر میزان اتلاف انرژی در ساختمان در اقلیم گرم و خشک کرمان، ایران،6th. National Congress on civil engineering, architecture and urban development،Tehran،https://civilica.com/doc/1373913
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
Type of center: موسسه غیرانتفاعی
Paper count: 207
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- بررسی اثرات زیست محیطی ساخت و ساز در بسترو حریم رودخانه جاجرود (حد فاضل اوشان- فشم- میگون)
- نگرش مدیریتی به تحقیقات در صنعت سیمان و ضرورت گریز از آن
- طراحی و مدل سازی منسوج برای قالب بتنی و بررسی امکان تولید آن
- سیمان بتن های نسوز منیزیت - کرومیتی از نسوزهای دروریز صنعت سیمان برای اولین بار در ایران، توسط مرکز تحقیق و توسعه سیمان فارس و خوزستان
- بررسی اثر نوع رس بر خواص آجرهای بوکسیتی مصرفی در کورههای دوار سیمان
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- معماری بناهای سیاسی در جمهوری اسلامی ایران (تعاریف، نظریه ها و پیشینه موضوع در ایران معاصر)
- مطالعه جریان رودخانه در اطراف پلهای واقع در کانال مرکب
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸(گزارش اول) سیل گلستان - گزارش کارگروه مخاطرات بخش زلزله شناسی مهندسی و خطر پذیری
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش دوم) سیل دروازه قرآن شیراز- گزارش کارگروه مخاطرات
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.