CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی عملکرد هیئتهای مذهبی دانشگاهی مبتنی بر رویکرد تحلیل اهمیت-عملکرد

عنوان مقاله: ارزیابی عملکرد هیئتهای مذهبی دانشگاهی مبتنی بر رویکرد تحلیل اهمیت-عملکرد
شناسه ملی مقاله: JR_CIUN-10-34_006
منتشر شده در در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

مجتبی جعفرزاده - دانشجوی کارشناسی ارشد معارف اسلامی و مدیریت صنعتی دانشگاه امام صادق/گروه مدیریت صنعتی/دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق
روح الله رازینی - دکتری تخصصی مدیریت تولید و عملیات ، استادیار گروه مدیریت صنعتی دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق.
میثم مطیعی - دکتری تخصصی علوم قرآن و حدیث ، استادیار گروه علوم قرآن و حدیث/ دانشکده الهیات، معارف اسلامی و ارشاد دانشگاه امام صادق(ع).

خلاصه مقاله:
 هدف: پژوهش حاضر با هدف بررسی وضعیت هیئات مذهبی دانشگاهی، به مثابه یکی از مسئولیتهای اجتماعی دانشگاه اسلامی انجام شد. روش: پس از شناسایی عوامل تشکیل دهنده هیئات مذهبی دانشگاهی از طریق مطالعات اسنادی و مصاحبه، با رویکرد تحلیل اهمیت- عملکرد سعی در ارزیابی عملکرد این هیئات شد و در مرحله اول ۲۵ عامل تشکیل دهنده هیئات دانشگاهی در چهار محور، دسته بندی و سپس وضع موجود و مطلوب هر یک از عوامل به وسیله نظرخواهی از ۴۷ نفر از خبرگان این حوزه، ارزیابی شد. یافته ها: مولفه های شناسایی شده ذیل چهار راهبرد کلی ذیل دسته بندی شدند: لزوم توجه حیاتی، تداوم وضعیت عالی موجود، دارای اولویت پایین و ناحیه قابل کاهش، که مدیران هیئات دانشگاهی را ملزم می کرد اقدامات خود را متناسب با هر یک از راهبرد های بیان شده جهت دهی کنند. نتیجه گیری: در حال حاضر برای بهبود وضعیت هیئتهای مذهبی دانشگاهی، بیشترین توجه باید معطوف به وجود عالم ربانی، نظام تربیت خادم و استفاده از ظرفیت هیئات برای مسائل روز باشد.

کلمات کلیدی:
دانشگاه, دانشگاه اسلامی, مسئولیت اجتماعی, هیئت مذهبی, رویکرد اهمیت-عملکرد(IPA)

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1375119/