مطالعات ژئوشیمی، کانی شناسی و سیالات درگیر در معدن متروکه تنگستن نظام آباد استان مرکزی - ایران

Publish Year: 1376
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 3,262

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SGSI01_035

تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1385

Abstract:

معدن تنگستن نظام آباد در َ17 14 درجه سانتی گراد طول شرقی و َ40 33 درجه سانتی گراد عرض شمالی و در فاصله 46 کیلومتری جنوب غرب شهرستان شازند واقع شده و از نظر زمین شناسی در زون سنندج – سیرجان قرار دارد. این معدن از نوع رگه ای است که رگه های کانه زایی اساس در راستای شمال غرب – جنوب شرق و درون میزبان کوارتزدیوریتی گسترش دارد. در این پژوهش ژئوشیمی و پتروگرافی توده نفوذی، ژئوشیمی و کانی شناسی کانسنگ ، دگرسانی مرتبط با کانه زایی و بالاخره سیالات درگیر (Fluid Inclusion) مورد بررسی قرار گرفته است. مطالعات ژئوشیمیایی و پتروگرافی توده نفوذی نظام آباد حاکی از آن است که این توده از نظر سنگ شناسی شامل دو بخش کوارتز دیوریتی و گرانودیوریتی بوده که از نظر زایشی در ارتباط با یکدیگر می باشد، به عبارتی هر دو حاصل تفریق یک ماگمای واحد می باشد که بر اثر فرو رانش پوسته اقیانوسی تئوتتیس به زیر پوسته قاره ای ایران مرکزی تشکیل شده است. بنابراین تیپ توده نفوذی از نوع I بوده و از نظر جایگاهی تکتونیکی متعلق به انواع CAG یا گرانیتوئیدهای حاصل از برخورد قوس – قاره می باشد. این نتیجه گیری با آنچا پورحسینی (1362) درمورد فعالیت های پلوتونیک نوار سنندح – سیرجان عنوان کرده منطبق می باشد. وی معتقد است که فعالیتهای پلوتونیک این نوار حاصل فرو رانش پوسته اقیانوسی نئوتتیس به زیر پوسته قاره ای ایران مرکزی است و این فرو رانش از بخش جنوب شرقی آغاز و به سمت شمال غرب حرکت کرده است.

Authors

غلامحسین شمعانیان اصفهانی

کارشناس ارشد زمین شناسی اقتصادی / سازمان زمین شناسی منطقه شمال شرق

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • - Moore, F. (1980). The geOlogy and minera]izatiun of St. ...
  • - Maniar, P.d., _ Piccoli, _ (1989). Tectonic discrininator of ...
  • - So, C., rye, D.M, and Shelton, K.L. (1983), carbon, ...
  • - Tenalli, G. (1982), Geological setting, mineralogy and genesis of ...
  • نمایش کامل مراجع