CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

آنزیم های مصنوعی که از داروهای گیاهی تقلید می کنند: رویکردی نوین در درمان COVID-۱۹

عنوان مقاله: آنزیم های مصنوعی که از داروهای گیاهی تقلید می کنند: رویکردی نوین در درمان COVID-۱۹
شناسه ملی مقاله: JR_GEB-10-1_010
منتشر شده در در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

حمیده بخشایشان - Department of Plant Sciences, Faculty of Natural Sciences, University of Tabriz, Tabriz-Iran
جعفر رازقی - Department of Plant Sciences, Faculty of Natural Sciences, University of Tabriz, Tabriz-Iran
سمانه رشتبری - Department of Animal Biology, Faculty of Natural Sciences, University of Tabriz, Tabriz-Iran
غلامرضا دهقان - Department of Animal Biology, Faculty of Natural Sciences, University of Tabriz, Tabriz-Iran
نادر شیبانی - Department of Ophthalmology and Visual Sciences, Biomedical Engineering, and Cell and Regenerative Biology, University of Wisconsin School of Medicine and PublicHealth, Madison, WI USA.

خلاصه مقاله:
همه­ گیریCOVID-۱۹  به یک وضعیت اضطراری جدی تبدیل شده است و در حال حاضر یک نگرانی جهانی برای انسان­ها در سراسر جهان می­باشد. عدم مدیریت و کنترل به موقع این بیماری می­تواند منجر به یک فاجعه انسانی گردد. بر این اساس، مداخلات درمانی مختلفی برای درمان COVID-۱۹  در سراسر جهان انجام می­گیرد. استفاده از داروهای گیاهی یکی از گزینه های درمانی پیشنهادی در چین و بسیاری از کشورهای دیگر است. همولوژی بالای ژنوم این ویروس با SARS و وجود شواهد قطعی از کاربردهای گیاهی در درمان و پیشگیری از SARS امیدوارکننده می­باشد. این مقاله بر روی استفاده از داروهای گیاهی با کاربرد بالقوه برای درمان COVID-۱۹ و ارزیابی اثرات بازدارنده­ این ترکیبات بر پروتئین های حیاتی کروناویروس با شبیه سازی داکینگ مولکولی تمرکز دارد. همچنین فرصتی برای آشکار کردن کاربرد آنزیم­های مصنوعی برای درمان COVID-۱۹ فراهم می شود. استفاده از آنزیم های مصنوعی برای درمان COVID-۱۹ برای اولین بار در این مطالعه پیشنهاد شده است. نتایج شبیه سازی اتصال مولکولی نشان داد که Glycyrrhetinic acid اثر مهاری چشمگیری بر روی همه­ پروتئین های مورد مطالعه دارد. علاوه بر این، گروه های کربونیل به­عنوان گروه های عاملی کلیدی در برهمکنش های لیگاند-پروتئین شناسایی شدند. با توجه به این امر می­توان از این گروه­ های عاملی برای طراحی آنزیم­های مصنوعی در درمان COVID-۱۹ استفاده نمود.

کلمات کلیدی:
Molecular docking, SARS-CoV-۲, Artificial enzymes, Herbal medicines Allelopathy, Glycyrrhetinic acid, اتصال مولکولی, سارس کووید ۲, آنزیم های مصنوعی, داروهای گیاهی آللوپاتی, گلیسیرتینیک اسید

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1381870/