شناسایی و ارزیابی خطرات محیط کار در کارگاه های سدسازی (مطالعه موردی: بررسی حوادث و سوانح سدکارون 4 ( طی دوره خرداد 86 لغایت آبان 87

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,545

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCHP03_534

تاریخ نمایه سازی: 3 فروردین 1391

Abstract:

تمامی فعالی تهای روزانه ب هویژه فعالی تهای عمرانی دارای میزانی از خطرات بالقوه بوده که گاه در حد قابل قبول رخ نمایان کرده و گاهی نیز به صورت رویداد Incident بروز م یکند. در این تحلیل سعی م یکنیم ضمن شناسایی و تعیین مکان منابع اصلی حوادث از طریق تعیین علت حادثه که بی شترین سهم را در ایجاد حادثه دارند و نیز مشاغلی که احیاناً بی شترین صدمات را ایجاد م یکند و همچنین آشکار کردن ماهیت و گستردگی مسئله حادثه در واحدها و شاغل و نیز آشکار ساختن روی هها واعمال ناایمنی که نیازمند بذل توجه ویژه در برنام ههای آموزشی کارگران است. هدف نهایی بررسی حادثه راهی است که برایپیشگیری از وقوع حوادث شغلی مشابه و مجدد یا به حداقل رساندن حوادث و آسی بهای ناشی از آن باید طی شود. در این تحقیق اطلاعات ثبت شده از 327 حوادت رخ داده طی 17 ماه( از خرداد 86 لغایت 6 آبان 87 ) با استفاده از بر گهایتکمیل شده اعلام خسارت جانی اداره خسارت بیم ههای مهندسی مسئولیت مدنی کارگاه استخراج و مورد بررسی قرا رگرفتهاست بررسی حوادث نشان م یدهد. ضربه خوردن به هر وسیل ه و سقوط از بلندی. ب هترتیب 31 و 17 درصد ، بی شترین سهم رادرحوادث کاری و بدنه سد با 97 مورد حادثه ، حادث هخیزترین محل بوده و تکی هگاه چپ و راست ب هترتیب 51 و 27 مورد درمرحله بعدی بوده بچنیگ و تعمیرگاه و ماشی نآلات و سرریز هرکدام با بالای 20 مورد حادثه مقام سوم در طی دوره موردمطالعه به خود اختصاص داده است. شغل حفاری و تزریق با 65 مورد رتبه اول و کارگران ساده با 48 مورد رتبه دوم ورانندگان و ماشی نآلات و آرماتور بند و واحد بتن رتبه سوم حادث هدیدگان را به خود اختصاص داده است. بررسی زمان وقوع حادثه نشان م یدهد حدود 60 درصد حوادث در شیفت روز و 40 درصد حوادث در شیفت شب اتفاق افتاده است.

Keywords:

حوادث ناشی از کار , ایمنی , س دسازی , تجزیه و تحلیل حادثه

Authors

محمدباقر خدایی

مربی پژوهش، موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور

علی اقتصادی

استادیار پژوهش، موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور

مسعود حسین خانی

کارشناس شرکت جهاد توسعه منابع آب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :