برای دریافت فایل این Research ابتدا در پایگاه سیویلیکا عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک نمایید
Authors
Abstract:
غنای میراث فرهنگی و ارزشمند بودن موهبت های طبیعی و جغرافیایی در سرزمین باستانی ایران بر ساکنان این مرز و بوم پوشیده نیست . هر انسانی که در هر گوشه از این آب و خاک زندگی میکند ، با جلوه های زیبای طبیعی و میراث فرهنگی پیرامون خود آشناست . ایران جهانی است در یک " مرز " . جهانی که اقلیم های گوناگون را در خود جای داده است . مجموعه آثار شگفت انگیز طبیعی تاریخی و فرهنگی ایران در نوع خود بی نظیر و یگانه اند و ازچنان ارزشی برخوردارند که میتوانند در فرایند توسعه کشور به عنوان ذخیره های پایان ناپذیر خصوصا با کاهش و یا پایان یافتن درآمدهای نفتی، به اهرم موثر توسعه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی ، گسترش ایران شناسی ، تفاهم ملی و بین المللی تبدیل شوند. درحالی که رویکرد کشور به استانداردهای صنعت جهانگردی به آرامی در حال شکل گیری و تکامل است ، ضرورت مطالعه بررسی چشمه های آبگرم استان آذربایجان غربی در راستای جذب توریست واستفاده از خواص درمانی آن ها یکی از الزامات مورد نیاز توسعه این صنعت در این استان میباشد .
استان آذربایجان غربی یکی از کانون های مهم آب معدنی و آبگرم کشور محسوب میشود و در اقصی نقاط این استان آب های گرم متعددی با خواص ویژه وجود دارد که در طول هزاران سال مورد استفاده مردم قرار گرفته است . این چشمه ها که امروزه نیز متاسفانه بصورت ابتدایی مورد استفاده مردم بومی قرار میگیرد، میتواند یکی از منابع مهم صنعت جهانگردی منطقه محسوب گردد. امید است این تحقیق که نگارنده از سال ۱۳۸۶ شروع کرده است، قدمی کوچک در شناساندن چشمه های آب گرم استان در این راستا باشد.
در این تحقیق ابتدا به وضعیت صنعت جهانگردی در کل جهان اشاره خواهیم داشت و سعی خواهیم کرد که جایگاه ایران در این صنعت را با توجه به آمارهای موجود جهانی شفاف تر بیان داریم. لذا، فصل اول این تحقیق به آخرین وضعیت جهانگردی در سال ۲۰۱۱ اختصاص داده شده است. در فصل دوم ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آبهای معدنی و گرم مورد بررسی قرار گرفته و در فصل سوم مشخصات و ویژگی های چشمه های آبگرم استان آذربایجان غربی که حاصل مطالعات میدانی محقق می باشد ارائه گردیده است.
در اینجا لازم به تشکر و سپاسگزاری از اهالی بومی مناطق مختلف که ما را در جستجو و پیدا کردن چشمه های ناشناخته آب گرم کمک و همیاری کرده اند را بر خود لازم می دانم.
Research COI Code
This Research COI Code is . Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1391815/
فهرست مطالب Research
(برای نمایش کلیک نمایید)تهیه کنندگان Research
طرحهای پژوهشی و مطالعاتی کشور
Research Info Management
New Papers
- احداث سدهای خاکی راهکاری برای جلوگیری ازاتلاف و بهینه سازی و ارتقای بهره وری از منابع آب سطحی برای گسترش فعالیتهای کشاورزی (مطالعه موردی استان زنجان)
- استفاده از پلیمر فرا جاذب آبPR 3005 A جهت موفقیت برنامه های آبیاری در مناطق خشک و نیمه خشک
- نگرشی بر اسراف و ضایع نمودن منابع آب کشور در مراحل تولید و مصرف محصولات کشاورزی
- نگرشی دوباره بر پژوهشهای بازده آبیاری در جمهوری اسلامی ایران
- مدیریت تقاضای منابع آب در کشور
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- مدیریت منابع و اصلاح الگوی مصرف آب در بخش معدن و صنایع معدنی ایران (بخش اول)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه نحوه واگذاری اموال، تاسیسات، ماشین آلات و هرگونه مالکیت مربوط به تاسیسات آب و فاضلاب»
- بررسی تاریخی صنعت آب و مسائل حقوقی آن
- اصلاحات نهادی به منظور ارتقای ظرفیت سیستم حکمرانی آب برای انطباق با شرایط جدید آبی (۲)
- آسیب شناسی حوزه قانونگذاری ایران از منظر سازوکارهای تاثیرگذار بر منابع آب (۱)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.