Year: 1390
COI: TMSD01_151
Language: PersianView: 941
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
گردشگری از دیر باز یکی از منابع پر در آمد جهان به شمار می رود وبسیاری از کشورهای جهان هر ساله از این محل ، درآمد قابل توجهی را کسب می کنند که دراقتصادشان تاثیر بسزایی دارد.ایجاد ثروت وتوسعه اقتصادی، کاهش بیکاری ، توسعه فرهنگی از طریق تعامل شهروندان با مسافران از جمله اثراتمهم گردشگری به شمار می رود.در این راستا گردشگری روستایی یکی از اجزای مهم صنعت گردشگری به شمار می آید گردشگری روستایی موجب رشداقتصادی، ایجاد تنوع و ثبات در اشتغال، پویایی تجارت و صنایع، گسترش فرص تهایی برای رشد درآمد به صورت فعالی تهای چندگانه، ایجاد بازارهای جدیدبرای محصولات کشاورزی و گسترش مبنای یک اقتصاد منطقه ای می شود. در سال های اخیر با توجه به گسترش زندگی شهرنشینی و ماشینی، بسیاری از مردم تمایل دارند به محیط های آرام با زندگی سنتی سفر کنند،در ایران اگر شرایط و امکانات آن فراهم شود گردشگری روستایی می تواند از جمله موارد مهمدرآمدزای جهانگردی به حساب آید. یکی از راه های مهم و سودمند در توسعه گردشگری روستایی بهره گیری از توان بالای تشکلهای مردم نهاد که براساسعشق و علاقه و توانمندی اعضای خود برای پیشبرد اهداف مندرج در مرام نامه خود اقدام به فعالیت می نمایند.در نوشتار ذیل تلاش خواهد شد ابتدا ضمنمعرفی تشکل های مردم نهاد و اهداف و ویژگی آنها به نقش روستا و جایگاه آن در کشور و توسعه گردشگری روستایی که با هدایت این تشکل های مردم نهادمی تواند رونق پیدا کند، پرداخته شود.
Keywords:
ایران، گردشگری روستایی، تشکلهای مردم نهاد
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/139213/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوعی، غلامحسین و نوعی، فاطمه و ساجع، لیلا،1390،نقش تشکل های مردم نهاد در توسعه گردشگری روستایی در ایران،اولین همایش بین المللی مدیریت گردشگری و توسعه پایدار،مرودشت،،،https://civilica.com/doc/139213
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، نوعی، غلامحسین؛ فاطمه نوعی و لیلا ساجع)
برای بار دوم به بعد: (1390، نوعی؛ نوعی و ساجع)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چگونگی مشارکت های مردمی در مدیریت محلی روستایی نمونه؛ روستای چاهک
- تحلیل جاذبه های گردشگری شهر جیرفت با تاکید بر دهستان اسفندقه با استفاده از مدل SWOT
- بررسی وضعیت مدیریت پسماند روستایی (مطالعه موردی:شهرستان جیرفت، دهستان اسفندقه)
- نقش مدیریت محلی در پروژه های عمرانی روستایی با تاکید بر مشارکت مردم (مطالعه موردی: بخش فردوس شهرستان رفسنجان)
- چالش های استفاده از کودهای شیمیایی در دشت جیرفت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تحلیل چالش های توسعه گردشگری در مقاصد روستایی؛ مورد پژوهی: روستاهای دهستان کوهمره سرخی شهرستان شیراز
- جداسازی و شناسایی میکروسکوپی آمیب های آزادزی بالقوه پاتوژن در نمونه های خاک و آب پارک های تفریحی استان گیلان
- مطالعه خاک پارک های تفریحی استان گیلان از نظر وجود آمیب اکانتامبا به روش مولکولی
- شناسایی مولکولی اکانتامبا در آب سطحی مکان های تفریحی استان گیلان
- سنجش وضعیت موجود گردشگری استان فارس برای تبدیل شدن به یک مقصد گردشگری هوشمند با کمک فناوری اینترنت اشیاء
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.