CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی اثر تعدیل کنندگی فناوری تعاملی واقعیت افزوده بر رابطه بین عشق به برند و ارجاع به خود در محیط خرده فروشی های الکترونیکی. (موردمطالعه: دیجی استایل)

عنوان مقاله: بررسی اثر تعدیل کنندگی فناوری تعاملی واقعیت افزوده بر رابطه بین عشق به برند و ارجاع به خود در محیط خرده فروشی های الکترونیکی. (موردمطالعه: دیجی استایل)
شناسه ملی مقاله: MBAC04_106
منتشر شده در چهارمین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی الگوهای نوین مدیریت و کسب و کار در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

سید رضا جلال زاده - استادیار گروه مدیریت، دانشکده مدیریت و مالی، دانشگاه خاتم، تهران
مهتاب قادرپور - کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و مالی، دانشگاه خاتم، تهران

خلاصه مقاله:
هدف اصلی این مطالعه و پژوهش بررسی اثر تعدیل کنندگی فناوری تعاملی واقعیت افزوده بر رابطه بین عشق به برند و ارجاع به خود در محیط خرده فروشی های الکترونیکی و به طور خاص در محیط خرده فروشی الکترونیکی دیجی استایل است. به همین منظور، برای بررسی، مشتریان فروشگاه الکترونیکی دیجی استایل به عنوان جامعه آماری انتخاب شده است و داده های پژوهش حاضر از طریق روش های میدانی و روش نمونه گیری تصادفی به وسیله پرسشنامه الکترونیکی جمع آوری شده است. حجم نمونه برای جامعه نامحدود طبق فرمول کوکران ۳۸۴ نفر تعیین شد. پرسشنامه توزیع شده حاوی ۴۶ سوال با طیف لیکرت ۵ گزینه ای بود که داده های آن با نرم افزار SPSS و Smart PLS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت؛ تمام فرضیه های پژوهش تایید شد؛ و در نتیجه نهایی مشخص شد که ارجاع به خود بر عشق به برند با نقش تعدیل کنندگی فناوری تعاملی واقعیت افزوده در محیط خرده فروشی های الکترونیکی تاثیر مثبت و معناداری دارد.

کلمات کلیدی:
فناوری تعاملی واقعیت افزوده، عشق برند، ارجاع به خود، محیط خرده فروشی الکترونیکی، دیجی استایل

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1394372/