CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

راهنمای تدوین مقاله کامل (بررسی میزان تاثیر آموزش الکترونیک بر یادگیری دانشجویان مقطع کارشناسی (مورد مطالعه دانشگاه فرهنگیان مرکز شهید مطهری نوشهر))

عنوان مقاله: راهنمای تدوین مقاله کامل (بررسی میزان تاثیر آموزش الکترونیک بر یادگیری دانشجویان مقطع کارشناسی (مورد مطالعه دانشگاه فرهنگیان مرکز شهید مطهری نوشهر))
شناسه ملی مقاله: IPECONF05_119
منتشر شده در پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم تربیتی، روانشناسی و مشاوره در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

علی شاهینی - دانشجوی کارشناسی، گروم علوم تربیتی، مرکز شهید مطهری نوشهر، دانشگاه فرهنگیان، نوشهر، ایران
علی پاشایی - دانشجوی کارشناسی، گروم علوم تربیتی، مرکز شهید مطهری نوشهر، دانشگاه فرهنگیان، نوشهر، ایران
امیر قاسمی - دانشجوی کارشناسی، گروم علوم تربیتی، مرکز شهید مطهری نوشهر، دانشگاه فرهنگیان، نوشهر، ایران

خلاصه مقاله:
در دو سال گذشته، آموزش مجازی در دانشگاه ها پیشرفت چشمگیری داشته و تا حدودی توانسته جای خالی آموزشحضوری را پر کند ام با این حال این شیوه آموزش نیز در کنار مزایایی که دارد، معایب یا محدودیت هایی نیز دارد که بایددر جهت کاهش آنها کوشید. آموزش مجازی به عنوان شیوه نسبتا نوظهور به طور جدی به دنبال این است که فضایآموزشی مانند فضای آموزشی کلاس را برای دانشجویان فراهم کند. هر چند این نوع آموزش و بهره وری از رسانه هایمدرنی همچون اینترنت و رایانه فرصت های طلائی را برای افراد ایجاد کرده، اما وجود موانع و مشکلات در آن امکان ناپذیراست. در این مقاله سعی شده ا ست که به بررسی تاریخچه آموزش مجازی و مزایا و محدودیت ها و معایب آن در ابتدایزمان شیوع ویروس کرونا و آغاز آموزش مجازی در دانشگاه ها پرداخته شود. از این رو پس از ذکر یک مقدمه، بیان ویژگیهای آموزش مجازی و تاریخچه کوتاه از آن، مزایا و محدودیت ها را از چشم انداز های متفاوتی اعم از، آموزشی، فرهنگی وزمانی مورد توجه قرار داده و در نهایت به تاثیر اموزش مجازی نسبت به آموزش حضوری در یادگیری می پردازیم.

کلمات کلیدی:
آموزش مجازی، فواید و محدودیت های آموزش مجازی، تاریخچه آموزش مجازی، شیوه های آموزش مجاز ی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1409533/