CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تاثیر سازوکارهای روانی بر عشق به برند و هویت مجازی کاربر از طریق خود ارجاعی(موردمطالعه: فروشگاه اینترنتی دیجی کالا، شهر اراک)

عنوان مقاله: تاثیر سازوکارهای روانی بر عشق به برند و هویت مجازی کاربر از طریق خود ارجاعی(موردمطالعه: فروشگاه اینترنتی دیجی کالا، شهر اراک)
شناسه ملی مقاله: JR_BUMARA-2-4_002
منتشر شده در در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

پریسا میرزائی - مدیریت MBA, دانشکده مدیریت, دانشگاه پیام نور, ساوه, مرکزی, ایران
رضا نجاری - دانشیار، مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت دانشگاه پیام نور، خمین، ایران
محمد جواد حضوری - دانشیار، مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت دانشگاه پیام نور، ساوه، ایران

خلاصه مقاله:
با ظهور کسب وکار های اینترنتی، در های زیادی جهت اشتغال و توانمند سازی اقتصاد ایجاد گردید و به تبع فروشگاه ها و برند های خرده فروشی متعددی نیز شروع به ارائه خدمات فروش در فضای اینترنت نمودند. ایجاد عشق به برند در مشتریان اینترنتی و مصرف کنندگان می تواند منجر به حفظ و وفاداری آنان به برند شود و لذا پیشرفت فناوری، امکاناتی همچون شبیه سازی استفاده و پرو مجازی محصول را با استفاده از فناوری واقعیت افزوده در اختیار برند های خرده فروشی اینترنتی، در جهت جذب مشتری و حفظ مصرف کنندگان قرار داده است. پژوهش حاضر باهدف مطالعه حوزه خرده فروشی اینترنتی و مقوله ایجاد عشق به برند از طریق فناوری جدید واقعیت افزوده به بررسی تاثیر سازوکارهای روانی بر عشق به برند و هویت مجازی کاربر از طریق خود ارجاعی پرداخته است. داده ها به وسیله پرسشنامه از نمونه ای شامل ۲۱۶ نفر از مصرف کنندگان و خریداران اینترنتی در قلمرو شهر اراک در سال ۱۳۹۹ گردآوری شده است. فرضیه های پژوهش حاضر با استفاده از معادلات ساختاری تحلیل شده و تمامی فرضیه ها تائید شدند. یافته ها نشان می دهد که سازوکار های روانی بر عشق به برند و هویت مجازی از طریق خود ارجاعی تاثیر مثبت دارد.

کلمات کلیدی:
عشق به برند, هویت مجازی (هویت آی تی), خود ارجاعی, فناوری تعاملی واقعیت افزوده

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1410076/